Jump to content
Българският форум за музиканти

eddie94

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно eddie94

  • Рожден ден 11/20/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас

Contact Methods

  • AIM
    zealot94
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

eddie94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. То май заглавието е достатъчно ясно. Във въпросният volume свири Рон Картър. Имам го на pdf, но ми трябват и бас линиите. Моля ако някой го има да ми го изпрати. Спешно е.
  2. Това е нещо много яко. Само, че дали може да се намери на българският пазар, защото не мога да си поръчам от интеренет.
  3. Здравейте. От заглавието мисля, че се подразбира какво търся. А именно някакви walking bass линии и по възможност със записи. Интересуваме нещо като Modern walking на Mike Richmond ( така се казваше, май ). Или някоя подобна школа с уолкинги за контрабас. Ако някой може да ми прати записите към Modern walking ще съм му много задължен, а може и самата школа понеже още я нямам в мен. Благодаря!
  4. Ех, за тази запетайка ли намери да се хванеш (написъл съм и ''сят''!?) . Искам само да ти кажа, че не си ме разбрал правилно. Много добре знам колко неграмотни връстници имам. И не мога да приема критика относто това колко аз съм грамотен, от някой който на 2-ри юни пусна тема ''ЧРД на Христо Ботев''. Имам предвид,че всеки допуска грешки, нали? ( Извинявай! Не го проемай като заяждане!)
  5. Извинявам се недочетох коментарите, само защото т'ва мнение ме накара да напиша и аз нещо. Много ме дразнят такива коментари( нищо лично към написалия го). Първо искам да попитам защо винаги трябва да се стига, че новото поколение (от което съм и аз)е неграмотно? Е хора, извинявайте, ма навън има толкова много хора на по 30-40-50 и нагоре които са също толкова неграмотни и незнаещи що е то книга. Прав ли съм ? Един вид искам да кажа, че неграмотни има и при новото поколение, и при старото. В крайна сметка по целият сят се пее на английски, не е само при нас. И тук ,май, съм прав? (просто не съм съгласен със изказаното мнение, ше ме прощавате)
  6. eddie94

    Контрабас

    Аха, благодаря на всички! Иначе разбира се , че ще се похваля ако намеря нещо , но само ако се намери бачкане за през лятото.
  7. eddie94

    Контрабас

    Здравейте, хора! От чисто любопитство реших да разгледам какви контрабаси се продават из форума и какви пари струва това удоволствие. И изпападнах малко в шок, защото не очаквах да видя кремони на 20+ години на такави цени. Не, че имам представа, ама щом така пише сигурно е вярно(цените имам предвид), а пък и аз изобщо не съм в час. Та това което ме интересува е да знам дали това е най - евтиния вариант? Тоест Кремона 2-ра ръка? Или има някоя по-''избушена'' марка? Айде, живи и здрави, и благодаря на отзовалите се !
  8. Много благодаря за отговорите, бяха ми от полза!
  9. Здравейте всички! Тук от скоро се чудя за образованието, че не остава много. И честно казано доста се колебая към какво да се ориентирам, та основното питане е какво мога да правя след като завърша с бас китара? Заслужава ли си (въпрос който не мога да формулирам)? В сайта на НМА видях, че в музикалния факултет няма бас китара, но пък нали има такава специалност в поп и джаз ? И естествено няма как да мина без въпроса: Какво представлява изпита за кандидатстване? Сигурен съм, че тук има компетентни хора които ще ми помогнат за което благодаря!
  10. Аз малко извън темата да се включа. Ако си от София можеш да минеш през малкия ЦУМ, там преди доста време гледах такива метрономи. Не знам дали още ги има и на каква цена са ,но тогава (не знам колко точно) не бяха скъпи.
  11. То наградата поне да беше по един за всеки ,ама кво пък то важното е да се печели. Успех!
  12. eddie94

    Harley Benton

    За мене не си струва.Аз не бих дал тези пари дори и само за да видя дали ще ме грабне. Хващал съм 2 баса от тази марка и мога да кажа , че това са 2-та най- небалансирани инструмента ( тяло-гриф). Тоест като си го сложиш на колан и грифа отива в краката ти. Точно този не го знам ,може да е по- сполучлив. А защо не си земеш някои Орфей ? Ако е само за проба мисля ,че е по - добре. Е вярно ,че ако е нов си е друго нещо.
  13. eddie94

    Ratm- Killing In The Name

    Ето нещо което записах преди малко. В своя защита ще кажа ,че записвам за първи път. А мисълта че се записвам малко ме плаши. Извинявам се за звука - много е тих. ПП: А да за малко да забравя има маааалко грешки. И една доста груба . rec0916-164428.mp3
  14. А някакъв семпъл ще качиш ли ? Да му чуем гласчето .Иначе честит и със здраве!
  15. Да ти е честита китарата,обаче нещо няма нейни снимки,ако качиш ще е супер.Поздрави! едит: а сори има снимки ,нещо при мен се беше бъгнало !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.