Parni_Valjak Отговорено Април 11, 2010 Share Отговорено Април 11, 2010 Не съм компетентен вън от моята област, но искам да спомена едно устройство, което при сравнение веднага се отличава от транзисторните звуЦи. На мен като отявлен скептик ми направи добро впечатление при директно сравнение с фирмен транзисторен усилвател.Убеден съм, че ефектът и при друг ще е същия. Става въпрос за ламповия Valvesterix by metalhammer . Доколкото знам ще се вмести в разширения бюджет Нищо не пречи да се направи един тест. Убеден съм, че идеята за нестандартен/бутиков подарък ще бъде изпълнена най-добре по този начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Април 11, 2010 Автор Share Отговорено Април 11, 2010 (Редактирано) Така, за да не отговарям на всички, ще ви помоля да си давате мненията, ако измислите нещо ново пускайте, общо взето вариантите станаха 2 - лампов дистър/преамп (ако стигнат парите) с гравирано нещо и уа-уа + евентуален дистър на Бос/Маршал/Диги. И пак ще попитам колко върви Whammy?? Пак повтарям, бюджета е максимален 310 лв. Редактирано Април 11, 2010 от Yo The Real Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Април 11, 2010 Share Отговорено Април 11, 2010 ^Ако човека е фен на старата музика като АС/ДС примерно това Whammy няма да му върши никаква работа,уа педала е по приложим за много стилове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Април 11, 2010 Автор Share Отговорено Април 11, 2010 Явно пак ще пиша. Свири абсолютно всичко, хващали сме сола и рифове на Металика, свирили сме Джингъл белс, Гънс, Крембърийс, AC/DC, авторски песни, само Кенибъл Корпс не е свирил. За това и гледах Jackhammer-a, че има Crunch и Dist. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 Още един глас за Валвстерикса на Дими. Няколко пъти го е носил в репетиционната и за по-лека музика от траш-дет се е утрепал. Ефектчето е много готино и оцветява доста добре един транзисторен амп. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 Супер е, да! Аз категорично съм за БГ хендмейд джаджа. Дали ще е от Дими/Никифена/Грегг/ЛикуидДет/ФайърГардън - може да се избере според както ти е кеф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts