don_pepinio Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 RockMan2005 Скуаер-Кремона :think: Стига бе човек,Скуаерите с по читави адаптери и нова механика звучат повече от прилично!Дори и с неговите си звучи добре! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 RockMan2005 Скуаер-Кремона :think: Стига бе човек,Скуаерите с по читави адаптери и нова механика звучат повече от прилично!Дори и с неговите си звучи добре! Тогава кажи пък че кремоната има гаден звук от адаптерите и механиката за асолютно нищо не става ... Цитирай
funshits Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 funshits, електрическите Кремони се правят от чам.Това не е крайно лошо, ама не е и много добре, особено когато се прави в български завод. Не се учудвай, че китайските талпи свирят по-добре. В Китай, както и в някои други азиатски държави, се произвеждат всички сапове за масовия потребител - Ибанец, ЕСП, Джаксън, БЦ Рич... каквото се сетиш. Така че, те отдавна са изпреварили и без това абсурдната продукция на Кремона. PS: Жесток аватар. Карай я все така. Ама това не е електрическа кремона ами акустична и двете китари са акустични ( кухарки) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 (Редактирано) Няма какво да говорим, БГ китарките са много зле, ако не се пипнат, понеже са сглобени некадърно, а и имат кофти аксесоари. Ако се пипнат, обаче(прагчета, поставяне на грифа в правилна позиция и наклон, смяна на адаптери, и други подобно, общо 150- ина лв)се получава 200-ина левова китара, която свири по-добре не само от скуайърите, ами и от доста по - скъпи китари. А относно чама - той звучи много добре клийн. По принцип кремоните не са от много добри материали, ни орфей/пълдин обикновено сва от доста добри дървета, които едва ли ще откриете в корейските китари, в ценовия диапазон до около 600 лв. Редактирано Януари 26, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
funshits Отговорено Януари 26, 2006 Автор Отговорено Януари 26, 2006 Това е Китайската китара http://guitartablature.hit.bg/Picture%20003.jpg на Българската нямам снимка не съм снимал а не е в мене апарата Цитирай
wiggery Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 нещо извън темата: имаш ли табулатура-та на мелодията, която свириш? Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 ... едната е Китайска ... а другата КРЕМОНА е българска :think: Мисля че ти сам си си отговорил на въпроса! Цитирай
The_Mqn Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 аз ли съм кйораф или на тая снимка дето си я дал наистина най-дебелата струна е 3-тата отгоре надолу :wow: :wow: :wow: Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 аз ли съм кйораф или на тая снимка дето си я дал наистина най-дебелата струна е 3-тата отгоре надолу :wow: :wow: :wow: и аз се заблудих. загледай се към магарето там се вижда че си е нормално всичко. другото е кофти ефект от светкавицата Цитирай
zigi Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Ми тя и мойта е кремонка електичка черна е ама за парите е супер дал сам 100 настаро да си я взема + 20 за подмяна на прагчетата и си е добре като изклиучим че са и раждясали магаренцата за повдигане на струните и е малко жулната тук там. Междо другото струните са ми с 2 мм по нависоко отколкото на Фендер. Най-хубаво си е един Гибсън или Фендер, въпреки че като се замисля няма значение от китарата важното е да е хубаво качество и да не те затруднява като свириш. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Недей да хвърляш кремоната е...сега като Фендер купиха кремона тая китара след години може да струва много Цитирай
jFog Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 RockMan2005 Скуаер-Кремона :think: Стига бе човек,Скуаерите с по читави адаптери и нова механика звучат повече от прилично!Дори и с неговите си звучи добре! Тогава кажи пък че кремоната има гаден звук от адаптерите и механиката за асолютно нищо не става ... става за няколко неща, да си свириш у вас и ...ъъъъъъъ :think: забрайх го другото... Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Акустичните КЕМОНИ са си много добри китари.Тва, че повечето от нас свирят на някакви си боклуци остнали от едно време е друг въпрос (едно от Основните правила на Комунизма- ".....количеството преди всичко...") . Които не вярва да се разходи до Казанлък и да пипне Цитирай
funshits Отговорено Януари 28, 2006 Автор Отговорено Януари 28, 2006 нещо извън темата:имаш ли табулатура-та на мелодията, която свириш? Песента се казва Offspring - Dirty Magic таблатури www.mysongbook.com Цитирай
wiggery Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 нещо извън темата:имаш ли табулатура-та на мелодията, която свириш? Песента се казва Offspring - Dirty Magic таблатури www.mysongbook.com благодаря ти... Цитирай
Recommended Posts