musicman Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 ^^ И аз съм си мислел за стомпбокс но с този превключвател няма ли да е трудно? Ще трябва да натискаш по два пъти за прекъсване. Иначе ако има начин да не се закачва нищо на китарата - най- добре Цитирай
metalhammer Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 ^^ И аз съм си мислел за стомпбокс но с този превключвател няма ли да е трудно?Ще трябва да натискаш по два пъти за прекъсване. Както казва Fender_str има и само бутони (незадържащи) но незнам как ще е да го натискаш с крак.... Цитирай
Dodo... Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Ето пример с незадържащ бутон Изглежда доста лесно.Ако ти е кеф така,ако ти е кеф го махаш за нула време Цитирай
Nikifena Отговорено Март 3, 2010 Отговорено Март 3, 2010 Хрумна ми една идея, че може да се направи камионче с пасивен кил случич + опция тап темпо Малко кретения, но съм сигурен, че ще има идиоти които ще харесат решението. Цитирай
Svanio Отговорено Март 3, 2010 Автор Отговорено Март 3, 2010 ^Сори за оффа,ама тва прилича все едно китарата има тумор хора, много ви благодаря. Сега на тема Том Морело съм доста добре запознат. Мисля, 4е леко се отколнихме от темата. Аз си купувам бутони за 50стотинки(най-много издържат). Идеята ми беше 4е един път когато ми беше вързан към волюма когато се пре*ба бутона почна да шуми и волюма при въртене. Исках само да разбера дали има по-издръжливи бутони или по-издръжлив на4ин на връзване. Благодрая на вси4ки все пак. И въпрос тия металните бутони къде да ги намеря в софия? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Всякакви такива джаджи има в Комет или Конрад, както и в други магазини за ел. компоненти. "4" не е "Ч"!!! Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 След дълго проучване и тестове се разбра, че най-подходящи бутони за тази цел са на японската фирма Sanwa http://cgi.ebay.co.uk/SANWA-SDM-18-ARCADE-BUTTON-18MM-SDM18-NEW-/370406179236?pt=UK_Video_Games_Coin_Operated_MJ&hash=item563dedc1a4#ht_2068wt_1139 тези са най-малките има и по-големи. Страшно качествени и издържат маса време без да пукат и да правят проблем За съжаление в родна България няма и трябва да се заръчват от Англия. Магазин вносител на Sanwa има в Белград, което е по-близо, но рдяко вкарват такива бутони*така ми отговориха от магазина*. Еми това е новото по тази тема И отново да благодаря на всички, които писаха преди време Цитирай
bobomarinov Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Може ли някой да даде схема с един Volume и един Tone? Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 ^Нещо не те разбирам това какво общо има с килсуича? Той се връзва отделно, но питай Дими*@Metallhammer той ми го върза точно с един волум и един тон Цитирай
L.K. Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Може ли някой да даде схема с един Volume и един Tone? Схема на какво, Боби Маринов? Усилвател, ефект, телевизор? Ако подходиш така ще откриеш всичко, за коет някога нещо е писано. Цитирай
death^metal Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Много добре пасна на осмака..... Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 ^Sanwa sdm18 ли е това? Цитирай
bobomarinov Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Може ли някой да даде схема с един Volume и един Tone? Схема на какво, Боби Маринов? Усилвател, ефект, телевизор? Ако подходиш така ще откриеш всичко, за коет някога нещо е писано. Как да свържа бутона в китара с един Volume и един Tone? Цитирай
Георги Тотев Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 (Редактирано) ^ Самия ти цитат на L.K. също съдържа отговора, леко е подчертан, сам си го открии! Редактирано Февруари 17, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts