Hillbilly Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Така поне няма да си мечтае за невъзможното...бизеса му е хубав...но не е за момиче...за него трябва ЗДРАВ,СИЛЕН,ОТГОВОРЕН МЪЖ!!!Няма да ти дигам части я Аз си имам свой мечти...и ще изпълнявам тях,а не неговите! Малко бой си яла..Аз ако съм на мястото на татко ти (а съм сигурен,че той те Обича и мисли най-доброто за теб) ще ти скъсам ушите ,защото не се пише "своЙ мечти" ,а "своИ мечти"..това е примерно..никой няма да те кара да вдигаш части,споко Хвани се да Учиш,не е зле и да четеш книги,вместо да гледаш компютъра - останалото само ще си дойде. Уважавай родителите си и техния труд - без тях няма да пишеш тук ,нали? Цитат(Hillbilly @ Mar 1 2010, 06:55 PM) Сметам знаеш?Мислим-да Ако може на български...поне пред децата. Е това да не е на Пакистански.. Може някой да не ми разбира идиотския хумор ,от друга страна и аз трудно чета неграмотните постове на пуберите..,ама се забавляваме така,нали? Цитирай
tzvetyyy Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Хора нищо конкретно не написахте до момента!!!!!!!! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Ако искаш да издадеш албум с естрадна музика примерно..Продай колата и апартамента на баща ти! Не ми обръщайте внимание,много е късно и се прибирам от записи ... Конкретно - създаваш песен , създаваш още една , записваш , търсиш продуценти ходиш на прослушвания ,спонсори ала бала... Цитирай
balombi Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Не можах да видя клиповете ти , защото си ги изтрила и не знам как пееш . Аз мисля , че ти е малко рано да издаваш албуми на 11години, аз на 11 исках да свиря с металика . А на 13 ще почнеш да искаш да пееш като Лили Иванова. И във един момент порастваш и разбираш , че не може да свириш с металика и не си Кърк Хамет , че не може да достигнеш Лили иванова и така. Не ме разбирай погрешно , не искам да те откажа или нещо подобно . Според мен това са просто детски амбиции . От друга страна , ако пееш добре и правиш нещо , което може да се хареса от другите може да ходиш по конкурси от рода на "България Търси Талант'', '' Music Idol " и други такива . Там може да се намери някой , който да инвестира в теб . А ако искаш да ти е по-лесно , просто изчакай да пораснеш и отиди в планета, намери си чичко с пари и открадни два три сръбски хита . Цитирай
sopran_f Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 Честно казано и аз бих те посъветвла да слушаш татко си! Цитирай
luppo3 Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 (Редактирано) Аз пък ще ти кажа да не се отказваш да следваш мечтите си. Поговори спокойно с вашите да ти намерят вокален педагог, който да се занимава индивидуално с теб (според мен джаз и поп вокален педагог ще ти свърши по-добра работа от това да пееш в хор, но ако не става - и пеенето в хор е по-добре от нищо), а ти от своя страна да се готвиш добре за училище. Опитай да ги накараш да те разберат и не се отказвай, каквото и да става. Редактирано Април 30, 2010 от luppo3 Цитирай
toteliq Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 :) Граждани и колеги съфорумци, моля за съдействие! Тука едно отракано хлапе ми счупинк май глав! За да издадеш песен, без значение на колко години си и дали можеш да пееш, трябва да имаш бюджет - Пари! Звучи грубо?, но това е, срещу което всеки музикален продуцент ( забранена дума в БГ ) ще ти направи парче. Друг е въпроса защо ти е и какво ще правиш с това парче след това?! Ето съвета ми: Намери си средства и студио, което продуцира. И успех! Цитирай
Лими Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Граждани и колеги съфорумци, моля за съдействие! Тука едно отракано хлапе ми счупинк май глав! За да издадеш песен, без значение на колко години си и дали можеш да пееш, трябва да имаш бюджет - Пари! Звучи грубо?, но това е, срещу което всеки музикален продуцент ( забранена дума в БГ ) ще ти направи парче. Друг е въпроса защо ти е и какво ще правиш с това парче след това?! Ето съвета ми: Намери си средства и студио, което продуцира. И успех! Благодаря за съвета! Цитирай
vilian Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 търся вокалистка -имам доста пар4ета поп денс стил - ако те интересува дай пове4е инфо и снимки на vilianvel@abv.bg Цитирай
ViciouS Отговорено Май 17, 2010 Отговорено Май 17, 2010 търся вокалистка -имам доста пар4ета поп денс стил - ако те интересува дай пове4е инфо и снимки на vilianvel@abv.bg Малее човече как ще вземеш за вокал 11 годишно хлапе, на което гласа му въобще не е обработен.Това ще е все едно майка ми да тръгне да пее... Цитирай
karapetkov Отговорено Май 24, 2010 Отговорено Май 24, 2010 1.ПотайнА2.Ами аз съм момиче на 11 години и мечтая за сцената и музиката...казвали са ми че пея мн яко...наще са против това да съм певица (или поне татко) Следвай мечтите си. Цитирай
Recommended Posts