Jump to content
Българският форум за музиканти

tzvetyyy

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tzvetyyy

  1. Привет и от мен! Моята рецепта е следната- преди да почна да се разпявам си изцеждам един лимон, слагам една ч.л. мед в него и съвсем леко го загрявам, но не трябва да е горещо. Пиивам на малки глъдчици, и след това почвам по лека да се разпявам! Тази рецепта е за почистване на гласните струни, оделно пролет и есен ходя на електро стимулация и ултразвук на гласните струни което също ми действа много ободряващо за гласа, също и други процедури в домашни условия си правя, като инхалации с лайка и различни етерични масла! Пазете си гласовете, аз съм изпатила и сега се опитвам да спазвам хигиена на гласа!
  2. Хора нищо конкретно не написахте до момента!!!!!!!!
  3. В много голяма заблуда си!!!Таланта или го имаш или го нямаш,не може да ми говориш за че след като може да приказва ше се научи да пее това е абсурдно,ние човеците се раждаме с различни таланти!!!!Едни пеят,други рисуват,трети са математици,това не можеш да го научиш както примерно ако се напънеш да се научиш на китара да свириш!!!Недей така,че от такива некомпетентни коментари,простооо ми прилошава!!!Аз съм певица,не съм се учила да пея,през годините се усъваршенствах,а относно записите,добри са човече имаш потенциал,вибратото ти е много добро,тембъра също обаче имаш мноо пропуски,така че работи!!!УСПЕХ!!!!
  4. На мен ми помагат инхалации с лайка и ефкакалиптово масло,,чайчета с мед,но не горещи,купувам си и хомеопатични лекарства и задължително през 2-3 месеца си правя физиотерапя на гласа!!!
  5. Здравейте!Аз съм писала по тази тема!Днес станаха 5 месеца от операциата ми!Шопска народна певица съм и гласа ми трябва!Аз се възстановявам много бавно!Много ме беше страх първите месеци след операциата,тогава незнаеш какво става много съм страдала много това беше най-тежкия момент в живота ми до сега!Иначе операцията не е болезнена и продължителна но много важно е да си избереш специалист който да те оперира не лягай под ножа при всеки!В ИСУЛ най добър е проф.Досков!Ако те интересува друго питай!
  6. и аз пушех и пеех и на 5-тата година операциика!сега не пуша!и не смятям да ги почвам отново никога достатачен ми е пушека наоколо!щадете гласовете много кофти влиаят цигарките особено за високите гласове!!!!
  7. tzvetyyy

    I'm Back!

    мноооо ми харесва поздравления!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. tzvetyyy

    Ето ме и мен

    добър тембър но има мноооо работа по теб!чесно!трябва да поработиш доста мила!
  9. страшно много благодаря за подкрепата!!!знам че трябва да си почина повечко знам че трябва да се пазя охххххххххххххххххх направо откачам колеги! нооооооооо няма начин сама съм си виновна!
  10. дано се оправя но с всеки изминал ден съм по-добре.ееееееееееее ще почина още поне 2 месеца за да не издухам завинаги!аз съм народна певица-шопско пеене,но по заведенията пропях и др.стилове
  11. аз преди участие си пиивам малък коняк с чай и мед
  12. ами аз по принцип съм народна певица,занимавам се с пеене от както се помня.от 5 години пея по заведения и от миналото лято ми почнаха проблемите.аз имам изключително чист тембър гласа ми беше направо мощен,но съм много болнава и зимните месеци съм почти непрекъснато болна по точно прекарвам по 2 ангини на месец,а аз не мога да спра за да се лекувам и се пеех болна и така.една година,две години и така до миналото лято когато нямя дя забравя едно участие с формацията имахме гласа ми спаднал,аз през живота си не съм изпяла 1 фалшива нота,тогава просто потънах в земятя от СРАМ.и вече се почна ходене по мъките.отидох при проф.Досков който е много добър спецялист тогава възлите ми бяха в начален стадии.прати ме на ултра звук на ларинкса,което в интерес на истината ми помагаше,но както писах по горе,аз не можех да почивам.но дойде момент в който просто нищо не помагаше.и се оперирах.сега вече съм по добре но ще мине време докато се възстановя напълно и се върна на сцена.има и други фактори които унищожават гласовете ни-цигарения дим,газираното,твърди храни и т.н. но то пък излиза че трябва да си стоим вкъщи и никакво мърдане!аз си водя един нормален начин на живот не съм пушачка,понеже непрекъсната спазвам диети не пия газирано и ядки,просто се случи!аз имам голямя вина за това,но сега съм си обещала да си обръщам повече внимание!ако някой знае нещо по въпроса ми,ПИШЕТЕ!
  13. преди около месец се оперирах,имах възли на гласните струни!вече говориа почти нормално като се има в предвид,че доста след операциата помълчах!обаче в момента гласа ми е по-дебел,като пресипнал ми е!моя лекар тварди че всичко е нормално!впрочем оперира ме проф.Досков!има ли някой преживял този кошмар да ми пообясни при него как е било,кога горе долу ще говоря с моя си глас и кога ще мога да пропея!аз знам че при всеки е различно възстановяването,но все пак някъква информациика все ще ми е от полза!
  14. аз продавам SHURE PG58 за около 500лв
  15. Знаеш ли как?От пушаци и мноооо пеене направих певчески възли и преди 1 месец се оперирах!сега се възстановявам!
  16. аз пък препоръчвам чай с коняк и мед!страхотен начин да смажеш гласа!това с яйцето съм го пробвала-не действа
  17. много е трудно сам да правиш реклама на собствения си продукт!много нерви се хабят много е важно да има някой да ти подаде ръка
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.