Jump to content
Българският форум за музиканти

toteliq

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от toteliq

  1. working hard on the hew SEKTA's release

  2. Обади се в MusicRoom: тел. 0884214849. Търсиш Жоро! Гарантиран индивидуален подход! https://www.facebook.com/pages/MusicRoom-%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0/153154851421853?fref=ts Поздрави!
  3. Eто ти още един телефон: 0888248643. Ще те свържа с много подходящ преподавател. Поздрави!
  4. Сам рядко се получава. Особено трудно е с жените. Казвам ти го от опит. Намери си учител (но не виртуален)!, който да ти обясни как точно става, за да не се повредиш. И не разчитай на обяснения от типа: са тука малко се напъваш и после задържаш, пък бля-бля. Има начин да се научиш да го правиш, ако толкова е на живот и смърт И последно!) Не ходи при преподаватели, които са естрадни труженици ( с цялото ми уважение към тях!), а при хора, които могат да ти покажат сами, когато се наложи. Успех и бъди внимателна. Това е ходене по тънък лед!
  5. Mожеш да се обадиш в MUSICROOM. 20 лв на час, индивидуални уроци, трима преподаватели с различен подход. Има много ученици, мисля, че ще останеш доволен. Обаждаш се, казваш какво точно търсиш и ще бъдеш консултиран веднага. Успех! http://musicroom-bg.com/
  6. )) "Не знам" са две думи, хахахааааааааа все още))) В България има доста добри преподаватели и вокални педагози, стига "желаещите" да са достатъчно мотивирани и да не очакват да станат Грами носители след третия урок)
  7. SEKTA открива школа по барабани. Индивидуални и групови уроци и сешъни при Жоро Варамезов и Деян Драгиев - Даката! Собствено помещение, два сета барабани! За напреднали - възможност за джем реал - тайм с музикантите от групата! За информация - на лични. Rock hard! SEKTA rules!!!
  8. Уроци по бас и барабани за начинаещи и напреднали. Разполагам с помещение и нужните инструменти. Тел. 0887765725, 0879265725 - Георги Варамезов.
  9. За да издадеш песен, без значение на колко години си и дали можеш да пееш, трябва да имаш бюджет - Пари! Звучи грубо?, но това е, срещу което всеки музикален продуцент ( забранена дума в БГ ) ще ти направи парче. Друг е въпроса защо ти е и какво ще правиш с това парче след това?! Ето съвета ми: Намери си средства и студио, което продуцира. И успех!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.