katev Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Имам v-amp2 и съм решил да го сменям в скоро време.Предимно свиря Metallica и Bullet For My Valentine.За сега съм се спрял на BOSS me 70 ,но ако кажете нещо по-добро в тази ценова рамка ще съм ви благодарен. http://www.zzounds.com/item--BOSME70 Цитирай
Janick_Gers Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Ами за по-тежки неща и резни бих ти препоръчал line 6 pod xt live или x3 live. Иначе този бос е много добър, но май не се води процесор, а мулти ефект - демек камиончета на едно. Но звуците, които съм чувал от него, не бяха много тежки като за bullet for my valentine. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Yamaha GW 33, 50 - тази серия на Ямаха вече не се произвежда. Според мен има най-добрите дистери, звучат много натурално, от леки до най-здрави. Пробвал съм какво ли не. Сега отново съм с GW33. Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Boss ME-70 няма да ти даде повече от V-Amp, според мен. По-скоро, стискай повече и си купи проц около ~500лв. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Първият написал още нещо в духа на изтритите постове ще получи първомартенски бонус - 7-дневна почивка за двама! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 ^ Не смятам,че моят пост беше по някакъв начин излишен или правещ офтопик.Момчето има нужда от помощ,за това ще се повторя. Препоръчвам ти да разгледаш / прослушаш в интернет процесорите на VOX и Digitech. В този ценови клас не търси бос. Ако можеш да отделиш около 100-тина лева отгоре,препоръчвам ти Tonelab на VOX..Имал съм възможността да свиря с Boss Gt8,в момента свиря с VOX Tonelab LE и определено е по-добър. С въпросния процесор можеш да направиш какъвто си искаш звук . >>> Цитирай
dianstefanov89 Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) Извинявам се за Искам да попитам какво ви е мнението за Boss ME-70 защото и аз мисля да си го взема ? Редактирано Февруари 25, 2010 от dianstefanov89 Цитирай
katev Отговорено Февруари 25, 2010 Автор Отговорено Февруари 25, 2010 Видях Vox-a 400$.Може да звуча тъпо,но дали ще ми даде як металски звук като за групите,които споменах по-горе.И някой ако може да ми каже,защо м/у тизи два line 6 има разлика от 100 $ http://www.musiciansfriend.com/compare?bas...ase_pid=150377V Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) ^ What are Factory Restock products? Factory Restock products may have scratches, dents, signs of use or other forms of cosmetic damage that do not affect playability or performance. They may also have worn or non-original packaging. Factory Restock products may have been returned to the factory by customers or retailers, or they may have failed to pass quality standards during the manufacturing process. In either case, they are repaired and packaged at the factory for resale at a reduced price. Standards of quality vary from one manufacturer to the next. Относно "метълския звук" на VOX-овете - Редактирано Февруари 25, 2010 от Valserp Цитирай
Recommended Posts