Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Абе тоя чичка може да мяза на Володя Стоянов,но докарва Ковърдейл 1 към 1 :( Е как пък някой не натисна паузата на мп3-ката :)

Отговорено

Не само че им е демо ами и така работят по Банско и се хвалят из наший край. На тоя чакал му викат Володя Стоянов. Иначе клиповете са от доста време отдавна им се смяхме и се ядосвахме щото лешперите обясняваха как хората се връзвали и не можели да се усетят като правят парчета от Starkers in tokio :hysterical:

Тва тяхното е баси ...... аве музиката не заслужава такава гавра

Отговорено

След като се смях около 10 минути,ми стана тъжно..

Старкърс ин Токио ми е един от най-любимите концерти и едно от най-емоционалните неща за мен..

Чудя се как някой им вярва на тези двамата..Особено на дебелия малоумник с баса дето пее по едно време Ай уан ту бей куиии...

Отговорено

Дуото ни е създадено през 2003 г. от Елисавета Божикина (вокал и клавишни инструменти) и Борислав Донов (клавишни инструменти и вокал).

:icon_shithappens:

Отговорено

Аз се чудя и чудя кои са тези песни докато не ги пусна... правописа е луд :icon_shithappens: ... пък дори като ги пусна се чудя кои са де, ама това е друг въпрос....

Отговорено

Какъв е извода за нас и какво да се прави с такива? Да ги линчуваме ли, що ли? :butcher: Или "Кервана си върви, а кучетата си лаят, ли лаят".

Отговорено

:butcher::hysterical::hysterical: Къде блеят звукозаписните компании бе,я какви таланти се навъдили... :hysterical:

P.S Ковърдейл ако ги види ще му се излгадят бръчките :hysterical:

Отговорено (Редактирано)

Коуеги,това са професионалисти,що се ебавате? :butcher:

Дуо Буфосинхронисти по ще им върви.

Редактирано от Hillbilly