vihro Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Има поне 2-3 страници назад с подобни въпроси и препоръки относно Инстанбул Аз лично бих се ориентирал към тях за да знам,че имам чинели,дори и по-евтини. Цитирай
just_drummer Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 такам...да ви питам около 250евро(500лв) какъв комплект чинели да си взема:Hi-Hat,Crash,Ride,по възможност и още един краш,но може и само 1 да е...въпроса ми е за марка,модел и от къде да си го взема - бг или германия(не онлайн,ще ходя скоро) а и според Вас,по-добре ли да е готов сет или по-добре да си направя(комбинирам) сам...дайте идеи,най-вече за готови сетове(бтв-фен съм на зилджан) Според мен всеки чинел трябва да се пробва по отделно и да си направиш сборен саунд. Примерно Зилджан, но от различни серии. Това е мое лично мнение. Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 аз да ги избера сам...а като не разбирам как е тая серия според вас? http://www.thomann.de/gb/zildjian_zbt_stan...b2eb184469cf817 а иначе за темите на 2-3 страници по назад - видях ги,но няма нищо конкретно около тази цена... Цитирай
boreto Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Колега имал съм такива, но са си зле. В смисъл от евтините чинели са горе долу сносни, но нищо повече. От хубавите чнели най-ниски са цените на Истанбул, макар да ми се мерна в Динакорд намаление на някои от добрите серии на Paiste. Цитирай
NeonGod Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 ами лично за мен няма смисъл от ZILDJIAN ZBT този линк дето са ти постнали събери си повечко кинти и си вземи нещо добро! защото след време ще разбереш че по добре да си вземеш ведъж чинелки! Може да направиш и следното виш обявите в раздел продажби. има досра оферти и започни малко по малко да си стягаш сет! трудничко ще бъде но по добре по този начин от колкот едно кофти ZBT! примерно в Плд има един сет Paiste 201 за тези пари ноооо не ти трябват те са същите като ZBT макарче райда им е доста добър! Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 избрах,днес ходих до динакорд-а и останах с много добро впечатление от пейст-а и скоро мисля да го взема,това съм си избрал : Paiste Alpha-Hi-Hat 14" medium;Ride 20" full ride;16 thin crash Цитирай
geni2x Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Alpha-Hi-Hat 14" medium;Ride 20" full ride;16 thin crash 1:1 моите чинели поздрави Цитирай
Miky Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Здравейте, на скоро ( преди около месец) си взех барабани SONOR 507 (знам че са много кофти, ама финансовата вузможност стига до там ;( ) И така, реших да си взема чинели идния месец и исках да питам, въпреки че прочетох поста за PST3 , дали Пейст ПСТ3 е удачен избор за начинаещ барабанист ? Или по-добре да си взема Зилджиян ЗБТ ? Благодаря предварително ! Цитирай
Katsko Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Вече е коментирано - ама по-добре си вземи Истанбул за тия пари. Ако държиш на американска марка - събери малко нагоре и вземи Зилджан ZHT Цитирай
Mogila Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Защо не се съберете 2-3 човека които искат по-ефтини чинели и не се качите в една кола и си напазарувайте ефтино от Турция. Все някой тук от форума е ходил до Истамбул и може да ви заведе...Зарежете ги тея ефтините серии на Zildjian и Paiste. Цитирай
boreto Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Напълно подкрепям Плюс това какви отстъпки пердашат турчулята - тамън ще си напазарувате екстрени чинели за смешни пари. Цитирай
Miky Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) Добре де, Зилджиян не са ли турска марка? И още един въпрос - ZHT не са ли по-кофти от ZBT/ZXT ? Редактирано Юни 23, 2009 от Miky Цитирай
alexander anev Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 аз не само че подкрепям ами и съм съгласен ако някой иска партия... Цитирай
vihro Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 ^^По принцип,но само по принцип,тази тема си има 1ва страница и там са дадени отговорите на твоите въпроси Относно съвместно пазаруване,аз също съм за-търся си 10" хай-хет и понеже любимите ми Zildjian не произвеждат такъв,се налага да погледна към турските марки.Да обсъдим идеята на ЛС Цитирай
Recommended Posts