fella Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 Ако си от Стара Загора мога да ти кажа къде може да отидеш,понеже съм от там,но за други градове нямам информация.. мога да ги снимам да видиш как са станали,само да си прецениш добър вариант ли е това или да отидеш на стругар. Поздрави ! Цитирай
marangata Отговорено Септември 21, 2011 Отговорено Септември 21, 2011 Колеги, някой да има впечатления от чинелите Istanbul Pera? Качество, здравина и тн. В Music Division виждам, че ги внасят и се чудя дали си струват? Цитирай
Iko Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 Istanbul Pera са срахотно звучащи чинели, особено крашовете и китайците, а след като разбрах, че са с две годишна гаранция, направо ще се хвърлям... 22 инчовият райд "ROCKER" е истинска метъл наслада със невероятен пинг и брутална камбана. Цитирай
Vladimir_V_Ivanov Отговорено Септември 22, 2011 Отговорено Септември 22, 2011 Ако си от Стара Загора мога да ти кажа къде може да отидеш,понеже съм от там,но за други градове нямам информация.. мога да ги снимам да видиш как са станали,само да си прецениш добър вариант ли е това или да отидеш на стругар. Поздрави ! Хаха...Мерси. Не съм от Стара Загора, но пък съм от Сливен и като минавам от там ще го посетя твоя човек. Жив и здрав! Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Интересно видео, в което можете да чуете всички серии на PAISTE на куп http://youtu.be/d0VHVWObIHQ Цитирай
niacin Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 Istanbul Pera са срахотно звучащи чинели, особено крашовете и китайците, а след като разбрах, че са с две годишна гаранция, направо ще се хвърлям... 22 инчовият райд "ROCKER" е истинска метъл наслада със невероятен пинг и брутална камбана. +1 thumbs up! Разкошни са. Да видим дали масовия вкус ще го оцени също или залитането по утвърдени марки ще вземе връх... Цитирай
marangata Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 От два дни съм горд собственик на Istanbul Pera Radiance 16" Crash! Невероятен плътен и мощен тон. Имах възможност да го сравня на сет барабани с Istanbul Mehmet Radiant 16". Само от два удара бях категоричен! Редом до тях бяха Sabian AAX i Vault. Pera'та звучеше така все едно в една фабрика са ги правили За тази цена се съмнявам, че може да се намери по-добър краш. А и две години гаранция си звучи яко за продукт, който му е отредено да яде бой Цитирай
getz Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Питанка - какво чинелче ще ми препоръчате за свирене с ръка, предимно клубни участия, акустичен формат? Цитирай
vihro Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Нещо "paper thin", като това тук: http://zildjian.com/Products/Drumset-Cymbals/Cast-Bronze-Cymbals/FX-Series/15-fx-Latin-Multi-Crash-Hand-And-Stick Създаден специално за такива цели. Останалите марки може би също имат подобни модели. Имаме всносители на всички тях в Бг, не е трудно да провериш. Цитирай
fucheto Отговорено Ноември 23, 2011 Отговорено Ноември 23, 2011 Здравейте, интересувам се от евтините(за начинаещи) серии чинели. За сега съм се спрял на Paiste pst3, Sabian SBR и евтините модели на Zildjian, като много от хора видях, че са се оплакали от ужасното звучене на ZBT серията, но никои не е коментирал Сабиана. Сякаш най ми се иска да си взема Пейста, но се надявам да ми помогнете с правилния избор, като нямам възможност да си взема по-скъпите серии. Цитирай
simon Отговорено Ноември 23, 2011 Отговорено Ноември 23, 2011 От тези, които си изброил Пейст e най-добрият избор, а Сабиана най-лошият Лично мнение. Цитирай
gianev Отговорено Ноември 24, 2011 Отговорено Ноември 24, 2011 Някой може ли да сподели впечатление за Istanbul Pera Febris серията. До сега успях да чуя чинели от сериите Nodern, Radiance и Rocker. На сайта им прочетох ,че Febris е най-високия клас от модерно звучащите серии. На външен вид наподобяват Zildjian K hybrid също и на Istanbul Session. За Session прочетох че са междинна серия между Traditional и Radiant. Интересно ми е дали Febris е по подобен начин между Nodern и Radiance или са си независимо звучаща серия. Цитирай
gianev Отговорено Ноември 24, 2011 Отговорено Ноември 24, 2011 Здравейте, интересувам се от евтините(за начинаещи) серии чинели. За сега съм се спрял на Paiste pst3, Sabian SBR и евтините модели на Zildjian, като много от хора видях, че са се оплакали от ужасното звучене на ZBT серията, но никои не е коментирал Сабиана. Сякаш най ми се иска да си взема Пейста, но се надявам да ми помогнете с правилния избор, като нямам възможност да си взема по-скъпите серии. Според мен ZBT са най-добре звучащите и SBR най-зле от тези трите. PST5 са по добри от ZBT. В една категория са Planet Z, pst3,sbr. С една идея нагоре ZBT , PST5 , B8. Лично мнение. Цитирай
joto Отговорено Ноември 25, 2011 Отговорено Ноември 25, 2011 Мога да споделя, че бях приятно изненадан от PAISTE PST5 рок чинелите. Особено от райда и фуса. Така че по мое мнение ако инвестираш в тази основна част от барабаните, можеш да си ги ползваш без проблеми дълги години. Цитирай
fucheto Отговорено Декември 2, 2011 Отговорено Декември 2, 2011 А какво мислите за серията на Meinl HCS, сравнена с другите по-горе написани марки. Цитирай
Recommended Posts