Jump to content
Българският форум за музиканти

gianev

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Русе
  • Interests
    funk, acidjazz, pop, rock

Contact Methods

  • Skype
    g_ianev

gianev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Еванс имат нова разработка за кожите , изглежда много-добре.Имал съм проблемни кожи и от Еванс и от Ремо. На еванс една кожа имаше много отпуснато в една малка зона близо до обръча.Налагаше се да я настройвам с два полутона по-високо от колкото ми се искаше. На Ремо пък ми е изкачала епоксидната смола от обръча на 14" амбасадор Х , беше почти нова и звучеше много добре до момента в който взе да се разстройва и стана невъзможно да се настрои идеално. С тази нова технология тези проблеми би трябвало да не съществуват повече.Казват че дори ще могат да се настроиват по-лесно и с разширен диапазон на настройване. http://www.evansdrumheads.com/level360.page
  2. За том ми трябва.
  3. Някой може ли да ми каже от къде да си купя или поръчам Evans G2 clear 14" , че в мюзикуърлд вече втори месец нямат?
  4. Sonor 507 също не е за подценяване в този клас(Под 1000лв. с хардуер). А като може да вземе М-Бърч , може да добавя и Gretsch Catalina Ash в този ценови диапазон.
  5. Цената е за 4бр.-5лв. не са чак толкова скъпи. Иначе вярно ги нямат налични в Мюзикуърлд. В Райзингфорс също ги има в листите им .Това на Бейбитомас има и кечета , излиза на сметка.
  6. http://www.musicworl...tar_SC_19A.html http://www.musicworl...tar_SC_19B.html
  7. Според мен ZBT са най-добре звучащите и SBR най-зле от тези трите. PST5 са по добри от ZBT. В една категория са Planet Z, pst3,sbr. С една идея нагоре ZBT , PST5 , B8. Лично мнение.
  8. Някой може ли да сподели впечатление за Istanbul Pera Febris серията. До сега успях да чуя чинели от сериите Nodern, Radiance и Rocker. На сайта им прочетох ,че Febris е най-високия клас от модерно звучащите серии. На външен вид наподобяват Zildjian K hybrid също и на Istanbul Session. За Session прочетох че са междинна серия между Traditional и Radiant. Интересно ми е дали Febris е по подобен начин между Nodern и Radiance или са си независимо звучаща серия.
  9. Някой да има впечатление от марките Masterwork и Supernaturals , конкретно сериите Masterwork Resonant и Supernaturals Prodigy Pro ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.