Jump to content
Българският форум за музиканти

fucheto

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

fucheto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, колебая се между B8 на Сабиан и ПСТ5 на Пейст, знам че до голяма степен и двата модела са еднакъв клас и са направени от еднакъв материал, свирил съм на В8 на един познат дълго време и наистина бяха приятни, но от това което успявам да видя в клипове на Пейста, също не отстъпва много. Вие какво бихте ми препоръчали?
  2. евтина yamaha НЕ! Както и pearl, tama и т.н. Най добрия ти варянт е mapex, за рок и по твърдо не ти трябва 10' том, а 12, 13, 16 и 22. Лично мнение!
  3. www.thomann.de/de/mapex_hl6285fb_horizon_flat_black.htm поръчах тези, защото смятам, че ще получа по добро ниво отколкото на най евтините модели на големите марки
  4. Здравейте, на път съм да си купя барабани и съм се спрял на няколко конкретни модела. До някъде най-голямото ми "изискване" всъщност е да са стандартен сет-22 бас; 12 и 13 аутове и 16 флор. Естествено не забравяме и че се нуждая от чинели, но ще обясня идеята си надолу. Като цяло съм се спрял на чинели Paiste PST3 Единия сет е Mapex HZB5255T MB, като всъщност комплекта мисля, че е изчерпан и до няколко дни ще разбера със сигурност. Тук хубавото което ми се предлага е, че е с две стойки за чинели и така автоматично отпада закупуването на още стойки, защото се нуждая от 2. Вторият вариант е PDP Mainstage Series, пак с две стойки, но тук друго малко ме притеснява - аутовете са 10х8 и 12х9, а останалото е каквото и си го искам- 22х18 и 16х14. Три - Yamaha Gigmaker, тяхната цена е цена вече малко скача, защото са с една стойка и въпроса е дали наистина си заслужа и ако дам малко повече пари за Ямахата ще получа нещо наистина по добро от другите варианти. И четири - Tama Swingstar от Томан. http://www.thomann.de/de/tama_swingstar_standard_bk22bd.htm Тук хубавото е че ги предлагат с Mainl HTC, но една стойка. И всъщност за една и съща цена са горните неща без чинели а тук само трябва да си купя малко по-хубав райд и стойка за него. Сега видях и един Pearl Target от musicstore-a, но за тях не намирам много информация и не знам до каква степен са на едно ниво с другите горе споменати марки. Надявам се не е отегчителен текста и благодаря на тези, които ще се опитат да ми помогнат да избера най-добрия вариант!
  5. А какво мислите за серията на Meinl HCS, сравнена с другите по-горе написани марки.
  6. Здравейте, интересувам се от евтините(за начинаещи) серии чинели. За сега съм се спрял на Paiste pst3, Sabian SBR и евтините модели на Zildjian, като много от хора видях, че са се оплакали от ужасното звучене на ZBT серията, но никои не е коментирал Сабиана. Сякаш най ми се иска да си взема Пейста, но се надявам да ми помогнете с правилния избор, като нямам възможност да си взема по-скъпите серии.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.