dneykovska Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Да,вярно е,че темата е малко по-друга,благодаря за отговора.Просто между точно тези два модела на Yamaha няма почти никаква разлика,може би само в октавите.Цената така или иначе бърка всеки,няма как,пък и аз няма да се занимавам професионално,но все пак да имам представа на това,което съм се спряла.А за отговор по темата,на такива модели синтезатори се нагледах,че е трудно да кажа кой от кой е по-добър.Но Yamaha като цяло си остава яка марка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yiwigi Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 @dneykovska - Според мен най-добре е да си купиш S03! Струва малко повече от тия два модела, и е доста по-добър...лично мнение :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...=0entry127824 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MUSIKEXPORT-GERA Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Поздрави!!! Определено Kurzweil е една от марките, които не слизат от световниа връх сред фирмите на пазара...Вина за това разбира се имат и MAC-компонентите в устройството на съответния модел oт Kurzweil. Както през годините така и сега KURZWEIL все още налага световните тенденций в Sound-, Keyboard- и Master/Keyboard- индустрията. Разбира се има и оборотни марки (сред които не е Kurzweil-имайки предвид цената, Sequencer-a, MIDI, In/Out портовете и сьответните вьзможности ), които са просто на пазара, но това не е вапросната тема в момента ., а и неискам да бьда обвинен в пристрастие, но фактите говорят сами по себе си Смея да добавя OBERHEIM, OPEN LABS i ENSONIQUE (последната фирма производител за съжаление не е на пазара от известно време) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Април 20, 2006 Share Отговорено Април 20, 2006 Курцвайл в момента са фалирали и очакват някой да ги купи. Така че покупката особено в България на техен инструмент може да се окаже нож с две остриета, като се има предвид и че не се водят от най-здравите и доста се развалят и чупят. Иначе за тяхното качество спор няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro Отговорено Април 20, 2006 Автор Share Отговорено Април 20, 2006 Ensoniq,доколкото знам,е собственост на EMU. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordan Отговорено Май 3, 2006 Share Отговорено Май 3, 2006 Здравейте. Виждам,че има много фенове на YAMAHA,затова ще се възползвам от случая да кажа,че продавам sound modul на YAMAHA MOTIF ES. Ако някой има интерес може да ми пише на следния e-mail: j_tonovski@hotmail.com. Тогава ще дам и тел. YAMAHA звучи убийствено както в аранжименти,така и на живо свирене. Продавам го,защото имам и предишния MOTIF,а разликата между двата се усеща предимно,ако се правят аранжименти. "ES" серията има повече и по-интерерсни лупове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dani Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Здрасти! HAMMOND XK-3+YAMAHA S90 ES или HAMMOND XK-2 + YAMAHA S80 Теэи два варианта эа основен сет или HAMMOND XK-2/3 + KORG TRITON EXTRIME PRO X / KORG OASYS 88keys Това е евтиния вариант!Иначе мечта: HAMMOND B3 & Leslie147/122+RHODES Mark II 88keys+NORD Clavia 88keys+MiniMOOG+KURZWEIL K2600 и в хола ми STEINWAY & SONS................... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roevers Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Курцвайл в момента са фалирали и очакват някой да ги купи. Hyundai са го направили. http://www.kurzweiljapan.com/ Звучи леко познато.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rusnaka Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Така значи... Няма да казвам че искам ХАММОНД Б3, нека сме по-скромни... Искам всичко на всичко 2 неща - NORD ELECTRO 2 и YAMAHA MOTIF XS 7. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heatbeatz Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Yamaha XS Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rudess Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Здравейте!!! Синтезатора който бих искал да имам и Yamaha Motif Es 8. Да ама - момче на моятя(17) възраст трудно би спестил толкова пари!!! Родителите ми са твърдо протиф с това да се занимавам професионално с музика. Сага в момента карам с една учукана Yamaha дори незнам какъв модел е . Надявам се един ден да се докосна до Motif Es 8. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heatbeatz Отговорено Февруари 24, 2007 Share Отговорено Февруари 24, 2007 Да бе бате знам за какво говориш.. и аз искам да я пипна поне тая Ямаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro Отговорено Февруари 25, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 25, 2007 Хюндай е собственост на Самсунг...следователно и Курцвейл е дефакто собственост на Самсунг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roevers Отговорено Февруари 25, 2007 Share Отговорено Февруари 25, 2007 (Редактирано) Хюндай е собственост на Самсунг...следователно и Курцвейл е дефакто собственост на Самсунг ...И нищо чудно да е точно така, защото ако x съответства на Кurzweil, А e класът на притежаваните от Хюндай обекти и B - класът на притежаваните от Самсунг; х принадлежи към клас А и клас А е включен в клас В, то следователно х е елемент и в клас В. Колкото до синта - този, защото... Редактирано Февруари 25, 2007 от Roevers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts