Doombringer Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 малко инфо. и мнения ако може.Мерси предварително Цитирай
rinti Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 ^ И във форума има много теми точно за този дист. Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 малко инфо. и мнения ако може.Мерси предварително Дисторшън е - криви китарния сигнал. Има 3 врътки - Gain, Tone и Level Става... Моля. Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Не е един от най-добрите и не е най-блестящия дист за този ценови клас, но може да свърши работа на "прохождащ" колега Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 (Редактирано) Всъщност е един от най добрите и блестящи дистери в този ценови клас, направо си е класически. Друг въпрос, че някои от нас не знаят как да гои използват. Хайде да добавяме, че нещата, които твърдим, според нас са така, а не да ги даваме като аксиоми? п.п. Кажи на Майк Стърн , че е прохождащ Редактирано Февруари 14, 2010 от kolio_k Цитирай
Dball Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 (Редактирано) Steve Vai също го ползва. Едит.Всяка фирма има по 1 най-добро камионче.Това е на босс-ДС 1 Редактирано Февруари 14, 2010 от Dball Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Никога не съм свирил с този ефект . Ето едно видео . Честно казано това, което се чува не ми харесва като звук до 2:35, но вкусове всякакви . След 2:35 май го ползват с драйва на кубето и ми звучи малко по добре, според мен. ПП. може пък да е от китариста защото ето тук пък е различно : Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Сток срещу моднат DS-1: Това и другото клипче за MT-2 ще го пускам във всяка една такава тема. Дано повече хора разберат, че "големите" може и да ползват евтини камиони, но това е първо защото им плащат, за да ги разнасят из риг-а си, и второ не са като от магазина. Отделно от това вътре има части за 10 лева, а го продават за 100. Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Само, че в случая с Майк Стърн, първо никой не му плаща да го рекламира ( и никъде не се споменава свързан с него ) и второ неговите са си точно като от магазина ( само че от 80те. Свирих точно с неговите джунджурии на един фестивал ( човек най мило ми ги предложи, заедно с двата си Туинривърба ), и те възлизаха на два Бос ДС1 , Японски от 80те ( между другото наистина са различни от сегашните Тайвански имат малко повече волум и малко по готини честоти. ) и два дилея ДД3 пак на Бос. Между другото имах Киили модифициран ДС1, но при цялото ми уважение към човека, резултата , макар и приятен, вече не беше Бос ДС1 , а някакъв друг драйв, при това далеч не най добрия който съм чувал ( поне според личния ми вкус). А на мен Боса ми харесва точно защото звучи както си звучи и вади някои саундове, които не съм чувал от друг ефект. И доста хора мислят така. Изобщо когато идва до референтни неща , като монитори на Ямаха, Тюбскриимър на Ибанез или пък Дисторшън ДС 1 на Бос, не мисля, че може да се говори за по добро или по лошо, просто за различно. Цитирай
MetallicaFan7 Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Ве4е би трябвало да имаш вси4кото инфо. Отивай и кУпувай! Цитирай
Doombringer Отговорено Февруари 14, 2010 Автор Отговорено Февруари 14, 2010 да и аз така мисля че вече всичко се каза .Мерси Цитирай
guitard Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 и второ неговите са си точно като от магазина Това не искам да го оспорвам, щом сте го пробвали. Както казаха на повечето са съвсем различни, но това не става ясно от въшния вид. Примерно в тениса, Рафа Надал слага допълнителни тежести в ракетата си за по добър топ-спин, но никой не го вижда, просто за да не може да разберем че ракетите на Баболат могат да бъдат подобрени... Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 (Редактирано) ^ е ся и ти , трябва лично Майк стърн да дойде да ти обяви какво ползва , 'щото не може да имаш доверие на човек , който е имал възможност да види(чуе) Аз лично не се виждам да изкарам сносен саунд с въпросния ефект , но далеч не мисля че пробема е в ефекта - хубаво е да се замислим дали калпавото свирене е неспасяемо и с най добрите ефекти Редактирано Февруари 15, 2010 от ultramega Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Добре е питащият да има предвид, че звука, който се чува на демонстрационните клипове е в голяма степен звука на самия усилвател, в който педалчето е включено. Само по себе си, педалчето не звучи така, без подходящ китарен усилвател. Цитирай
Recommended Posts