kmfb Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 (Редактирано) Да, и не от това, че са 10 вида барабанче, а от това, че всеки един удар (в зависимост от velocity-то, което си избрал при инсталация) го има поне 128 пъти, с различна динамика. Редактирано Януари 19, 2011 от kmfb Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 19, 2014 Отговорено Март 19, 2014 За феновете на марката: излиза EZdrummer2: 3 Цитирай
jkolarov Отговорено Май 7, 2014 Отговорено Май 7, 2014 Оф, чакаме чакаме...голям трепет Някой има ли го вече? Рефрешвам от сутринта при руснаците...ама уви. 2 Цитирай
anomandrus Отговорено Май 10, 2014 Отговорено Май 10, 2014 Мисля да го купя, но не мога да преценя дали ще ми липсват функционалностите на Superior-a. Цитирай
synchu Отговорено Май 10, 2014 Отговорено Май 10, 2014 Аз не мога да преценя доколко качеството на семплите си заслужава например, за да се ъпгрейдна от единицата, при положение, че имам и Superior, като особено ме интересуват перкусиите Ще изчакам да се появят повечко семпли предполагам. Цитирай
fr33man Отговорено Юли 6, 2014 Отговорено Юли 6, 2014 Здравейте ! Тепърва навлизам в света на музиката и имам няколко въпроса , надявам се да намеря отговора тук. Имам електронни барабани alesis dm7x , и искам да започна да записвам барабани. Пробвах със кабел към микрофона на PC , записите стават ужасни Купих си MIDI кабели , сега го искам да използвам EZdrummer , и въпросът ми е :Може ли през програмата да променям барабаните (различни звуци) и така да ги записвам ? Цитирай
Recommended Posts