musicman Отговорено Февруари 14, 2014 Отговорено Февруари 14, 2014 ^ Сега ти остава само да си купиш хубави слушалки 1 Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 14, 2014 Отговорено Февруари 14, 2014 тая работа със слушалките ми харесва, аз лично ще ги включа в новия ми суминг миксер, Neumann V475-2C в който включвам това http://www.solid-state-logic.com/music/xlogic%20alpha-link/ нещо напоследък издивявам по аналогово сумиране.... Другите нови неща са TASCAM DM24 от Ebay, който смятам да ползвам за DAW контрол на любимия SAmplitude/Sequoia А наздраве за Трифончо Зарезанчо 4 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Февруари 22, 2014 Отговорено Февруари 22, 2014 Shure SM57 - Изключително доволен! Sample: 2 Цитирай
MemoDan Отговорено Март 3, 2014 Отговорено Март 3, 2014 Нещо полезно и добро, за начинаещ като мен, в хоум рикординга :Д 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Март 3, 2014 Отговорено Март 3, 2014 Честито! Онзи ден го разглеждах след това видео: Сподели малко впечатления, когато започнеш да го използваш. 1 Цитирай
MemoDan Отговорено Март 3, 2014 Отговорено Март 3, 2014 С удоволствие! Аз го харесах от един приятел, който записва всичко с него и машинката се справя доста добре. Особено изпъква при записа на бас китари Цитирай
dreamt Отговорено Март 7, 2014 Отговорено Март 7, 2014 (Редактирано) Аз имам Scarlett 2i4. Предишната ми беше Emu 1820m. Значи при Скарлета нещата ми звучат някак си по-басово, при Ему-то беше по "clean". А пък и драйверите за скарлета ми се виждат калпави, вижте как изглежда латенцията на моето PC с Win8, i5 4,4 Гхц, 8 гиги рам, SSD и т.н. а трябва да лети и да изглежда така: http://www.musicprogressive.com/images/ex58dpc.jpg Отделно от това съм с последната версия на драйверите 2.5.1 и ми ги засича в debug mode !?!?!?!? Абе определено дадох лекичко назад в мнението си за Focusrite. Нека и колегата напише нещо. Редактирано Март 7, 2014 от dreamt Цитирай
sardaesox Отговорено Март 9, 2014 Отговорено Март 9, 2014 (Редактирано) това мисля, че изглежда добре за моята конфигурация (laptop acer intel core2 duo & tc electronic konnekt 6), но все пак аз ползвам latencymon и не съм много сигурен как да изглежда? Редактирано Март 9, 2014 от sardaesox Цитирай
dreamt Отговорено Март 9, 2014 Отговорено Март 9, 2014 Идеално е, но както виждам твоята карта е с Firewire. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 10, 2014 Отговорено Май 10, 2014 (Редактирано) Много скарлети в последно време, определено има защо Редактирано Май 10, 2014 от musicman 1 Цитирай
VSTi Отговорено Май 12, 2014 Отговорено Май 12, 2014 (Редактирано) наложи се да се сдобия и с някакво мобилно многоканално решение......дадох си сметка, че най-бюдженото решение е Scarlet серията, като важното беше да има и двустранна adat връзка. Комбинирам го с Focusrite OctoPre Mk II (който го имам от преди няколко месеца). Та, ето това са двата дивайса трябва да споделя, че се държи идеално от към драйвери - 16 трака на 48 kHz си се записват перфектно. Асиото може да се свали до 5 msec. Редактирано Май 12, 2014 от VSTi 4 Цитирай
Recommended Posts