Jump to content
Българският форум за музиканти

Offroad подарък!


Recommended Posts

Бях изписал един много дълъг текст. Да не кажа, че си беше роман и това щеше да затрудни възприемането на красивата идея на тези музиканти, които искат да оставят един траен спомен в душите на хора като нас. Години писане на текстове и мислене на музика най-накрая са реалност и група OFFRoad обави своя албум като факт. Както казах бях написал един роман за четене, който показва моето виждане за тези мои приятели и каузата им. Изтрих го. Изтрих го, защото един човек го е описал много точно в тема, отворена в друг форум, който групата избра за мястото, където да представи музиката си безплатно за всеки, който иска да я чуе , да й се наслади и да изпита емоциите на текстовете им. Това е един подарък от групата за всички нас и смятам, че ще бъде оценен. Дотук за един ден този албум е свален около 2000 пъти. И аз го чух, чуйте го и вие като го приемете като първата музика подарък, която сте получили за тази година.

 

История на групата.

 

Линк към темата, от която можете да прочетете малко за групата и да изтеглите албума им.

 

Преди да отворя тази тема поисках личното съгласие на хората от групата и го правя от тяхно име.

 

Искам за пореден път да ви благодаря, че сте запазили човешкото в нечовешкото си ежедневие офроудци! Няма такива приятели като вас! Тук искам да изкажа и специални благодарности на Венцислав Петров(администратор на форум Офроуд-България), който направи всичко, за да предаде този подарък в ръцете и ушите ни!

 

Поздрави и СЛУШАЙТЕ,

Вик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Призовавам ви да изчакате няколко дни и да изтеглите мастерираните версии на песните. Това което е представено за песни с "мастъринг правен в България" са всъщност мои миксове предназначени за групата, чиито "мастъринг" се изразява в това да са с достатъчно силни нива, че да ги сравняват с вече мастерирани песни. Освен това, файловете, които са качени там, са зле компресирани.

 

По независещи от мен причини мастерирането се забави, а групата искаше да ви направи новогодишен подарък, нищо че по този начин и на мен ми поднесоха един :cheers2:

Здраве да е. Ако все пак го свалите, надявам се да ви хареса.

 

Честита Нова година!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боби, много си е добре мастеринга. Все пак става дума за подарък за Нова Година :cheers2: Символиката е важна, друже :D И на теб едно огромно БЛАГОДАРЯ за идеално свършената работа! Всеки, който е участвал в създаването на този албум е оставил душата си в него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам, че албума най-после е факт! Ще е супер ако запишете и "Когато мен ме няма" някой ден (мисля, че така се казваше парчето).

 

Много се радвам, че имах възможността в не толкова далечната зима на 2006 да свиря за кратко с бандата, оттогава загубихме контакт, но аз следя какво правите, фен съм на музиката ви и уважавам труда ви.

 

Марин

Редактирано от dark
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нечовеците :thumbs_up: правите мноооооого добра музика!Фен съм!Продължавайте все така да радвате душите на българите,които наистина слушат музика.(разбирате за какво говоря.)Желая ви само здраве и щастие!

 

ПП: Ужасно много ще се радвам ако отпуснете таб за солото на "Носталгия" да се пробвам да го жуля.Уникално добро е!

Редактирано от sboy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албума е страхотен!!! Просто нямам думи.

Определено заслужава да се чуе!

Офроудаджиите са много готини и интересни хора, които освен че правят супер яка музика, пишат и много интересни пътеписи.Пътуването много облагородява.

 

Успех с мастеринга!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам на всяко едно положително мнение. :cheers2:

Благодаря на момчетата от "OFFRoad", които ми предоставиха възможност да участвам, за мен беше голямо удоволствие и истинско предизвикателство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на OFfroad - такова трудолюбие е хубаво да бъде възнаградено с подобен подарък към всички ни. :girl_cray2:

Сега чакаме с нетърпение промото на албума, да напълним някой клуб (зала?! :girl_cray2: ) и следпразнично да си пожелаем все така да се действа на бг сцената :girl_cray2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

всъщност искам да отправя няколко благодарности и да кажа няколко думи относно албума ни.

 

Първо искам да благодаря на Рафо и бандата модове, че са създали и подържат това прекрасно местенце където може да се срещаме ние музикантите!

 

В този форум ми дойде идеята сами да запишем албума ни и следващото благодаря замниава автоматично на всички музиканти и най-вече на Митко Налбантов които чрез своят пример за добър звук и собствено производство ме накараха да повярвам в тази идеята, и да работя усърдно в насоката.

 

Следващото благодаря е за всички колеги и най-вече docc-Сашо, които не хабят сили, време и нерви и дават напътствия относно различни апаратури, звукоизяличане и тн - ей, хора, това е беше една огромна помощ от ваша странна, благодаря много!

 

Разбира се не трябва да забравям всички фенове на поялника които редовно се гризат за подръжка и настъпикутии без които не може. Мерси Ники(фена), мерси Кала, мерси Дими (метълхамър) и на теб благодаря Евтиме!

 

Тука в този се запознах с Боби (switched) на които искам много да му благодаря за съвместната работа по -време на записите и миксирането на албума ни. Благодаря ти за търпението, времето и всичко останало което направи!

 

Специално благодаря на Мимата и сестра и, че участват и разкрасяват нашите песни с прекрасните си гласове = момичета страхотни сте.

 

Ииида, последното благодаря е за всички положителни мнения, както и конструктивни критики относно нашата работа и резултати. Да знаете, това ни мотивира и ни дава още повече сила да бъхтиме по не така лекият път на музиканта.

 

БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

 

еми това е, албума е налице и то благодарение на съществуването на това виртуално местенце. надявам се не съм забравил някой в благодарствените ми слова и ако все пак е така нека ме псува на ум моля .... еехеххеххех

 

поздрави

Алекс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'убав албум. Благодарим от сърце както се казва за подаръка :hooray:

Аз още преди официалния рилийз го вметнах особено за парчето с гайдите хехе :slap:

 

А втория?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде новият сайт е налиния, има геройски снимки както и мастеринга пристигна днеска - и той е там

 

http://www.offroad-band.com

 

 

Сънчо, живи и здрави да сме - мЪтрял за още поне 2 албума ... стига Боби да не умре от пренакъсване на нерви по трасето ще ги запишем ... ехехех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав подарък - за съжаление успях да го послушам по обстойно чак сега .

 

Много здрав звук и композиции , вече си имам някои фаворити сред песните :)

 

Поздравявам цялата OFFRoAd дружина и специално Стоян !!! <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.