Jump to content
Българският форум за музиканти

IgnitesGirl

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно IgnitesGirl

  • Рожден ден 12/24/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    софия

IgnitesGirl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много се радвам на всяко едно положително мнение. Благодаря на момчетата от "OFFRoad", които ми предоставиха възможност да участвам, за мен беше голямо удоволствие и истинско предизвикателство.
  2. "Къде сбъркахме" ? Това трябваше да е едно сериозно самопредставяне, а го обърнахме на падащи круши в пелени...Ако и крушите са такива не ми се мисли за следващото поколение. Пламене, ако станат повече ще помагаш!
  3. Ахахаха Бобстъре, да не си ни купил Baby BORN, за сухи тренировки?
  4. Моля, модератора да не коментира семейните си консумативи, за да не бъде баннат по домашни причини!
  5. Това е моето прекрасно момиченце, кеото ме направи по-пълноценен човек!

  6. Благодаря за съвета. Ако имаш предложение, дарение не отказвам... Пък може и да почерпя.
  7. Много се радвам че си тук! На теб и на музиката ти !
  8. Ох на кака :wow: И аз май не съм била много послушна Тъкмо се сдобих със нова стойка и калъфченце на клавирчо и в същия ден ми изгоря захранването..
  9. http://www.pianot.net/yamaha/yamaha_du1a.htm Ей това ми е мечтичката и ако някой реши да ми прави подарък... изключително много ще ме зарадва. Голям мечтател съм нали? :green: Иначе по празниците се разходих из Технополис в Младост4 и видях една доста хубава миди клавиатурка yamaha за около 1000лв.
  10. :hello: ТРИЛЕРОЛОГИЯ... Айде аз да бягам, че закъснявам... Отивам да дебна някой премръзнал славей в Борисовата. Мисля да го черпя със сандвичи в замяна да ми изцирика най- добрия си "трилър" ... П.С Споделеният опит ще бъде описан под формата на трилър!
  11. Хе хееее, Много се забавлявах докато четях темичката ... То едни спомени ме налегнаха от детството... Упражнения за диафрагма, трилери, вибрато ... Моята учителка ме караше да бутам пияното в кабинета, съсках на една свещ и още куп неща :wall: от които май успях да пропея и смятам, че вибратото ми е доста добро aaа~a~a~aa! Сега малко по- сериозно, много се съмнявам, че точно началните солфежи са добър пример за усвояване на мелизми специално за вокалите ... :think: Но да си призная в момента не се сещам за нищо по- подходящо освен слухоподръжателния метод.
  12. :think: Като се замисля май няма по- добри учебници от Пенка Минчева и Дора Славчева. Тези две дами са извадили мноого моркови от ушите на доволно количество вече музиканти
  13. Здравей, ManyG ако желаеш можеш да погледнеш и това сайтче : http://www.voxxlab.org/ Скоро се обсъждаше темата да направят безплатен обучителен курс "Reason" към края на тази година.
  14. Малер, Ханс Зимер, Вагнер, Орф, Лигети, Ун Сук Чин; Кр. Кюркчийски, Ст. Драгостинов, К.Колев, Ф. Кутев
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.