IgniteAll Публикувано Януари 1, 2010 Публикувано Януари 1, 2010 Бях изписал един много дълъг текст. Да не кажа, че си беше роман и това щеше да затрудни възприемането на красивата идея на тези музиканти, които искат да оставят един траен спомен в душите на хора като нас. Години писане на текстове и мислене на музика най-накрая са реалност и група OFFRoad обави своя албум като факт. Както казах бях написал един роман за четене, който показва моето виждане за тези мои приятели и каузата им. Изтрих го. Изтрих го, защото един човек го е описал много точно в тема, отворена в друг форум, който групата избра за мястото, където да представи музиката си безплатно за всеки, който иска да я чуе , да й се наслади и да изпита емоциите на текстовете им. Това е един подарък от групата за всички нас и смятам, че ще бъде оценен. Дотук за един ден този албум е свален около 2000 пъти. И аз го чух, чуйте го и вие като го приемете като първата музика подарък, която сте получили за тази година. История на групата. Линк към темата, от която можете да прочетете малко за групата и да изтеглите албума им. Преди да отворя тази тема поисках личното съгласие на хората от групата и го правя от тяхно име. Искам за пореден път да ви благодаря, че сте запазили човешкото в нечовешкото си ежедневие офроудци! Няма такива приятели като вас! Тук искам да изкажа и специални благодарности на Венцислав Петров(администратор на форум Офроуд-България), който направи всичко, за да предаде този подарък в ръцете и ушите ни! Поздрави и СЛУШАЙТЕ, Вик Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Призовавам ви да изчакате няколко дни и да изтеглите мастерираните версии на песните. Това което е представено за песни с "мастъринг правен в България" са всъщност мои миксове предназначени за групата, чиито "мастъринг" се изразява в това да са с достатъчно силни нива, че да ги сравняват с вече мастерирани песни. Освен това, файловете, които са качени там, са зле компресирани. По независещи от мен причини мастерирането се забави, а групата искаше да ви направи новогодишен подарък, нищо че по този начин и на мен ми поднесоха един Здраве да е. Ако все пак го свалите, надявам се да ви хареса. Честита Нова година! Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 1, 2010 Автор Отговорено Януари 1, 2010 Боби, много си е добре мастеринга. Все пак става дума за подарък за Нова Година Символиката е важна, друже И на теб едно огромно БЛАГОДАРЯ за идеално свършената работа! Всеки, който е участвал в създаването на този албум е оставил душата си в него. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Много яки песни!!! Луд фен съм на Офроудаджиите! Цитирай
maringtr Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 (Редактирано) Много се радвам, че албума най-после е факт! Ще е супер ако запишете и "Когато мен ме няма" някой ден (мисля, че така се казваше парчето). Много се радвам, че имах възможността в не толкова далечната зима на 2006 да свиря за кратко с бандата, оттогава загубихме контакт, но аз следя какво правите, фен съм на музиката ви и уважавам труда ви. Марин Редактирано Януари 1, 2010 от dark Цитирай
sboy Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 (Редактирано) Нечовеците правите мноооооого добра музика!Фен съм!Продължавайте все така да радвате душите на българите,които наистина слушат музика.(разбирате за какво говоря.)Желая ви само здраве и щастие! ПП: Ужасно много ще се радвам ако отпуснете таб за солото на "Носталгия" да се пробвам да го жуля.Уникално добро е! Редактирано Януари 1, 2010 от sboy Цитирай
N1cksoN Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Албума е страхотен!!! Просто нямам думи. Определено заслужава да се чуе! Офроудаджиите са много готини и интересни хора, които освен че правят супер яка музика, пишат и много интересни пътеписи.Пътуването много облагородява. Успех с мастеринга! Цитирай
IgnitesGirl Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Много се радвам на всяко едно положително мнение. Благодаря на момчетата от "OFFRoad", които ми предоставиха възможност да участвам, за мен беше голямо удоволствие и истинско предизвикателство. Цитирай
DeZmo Отговорено Януари 3, 2010 Отговорено Януари 3, 2010 Това беше наистина страхотен подарък! Благодяря на Offroad! Нека има много големи творчески успехи! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Браво на OFfroad - такова трудолюбие е хубаво да бъде възнаградено с подобен подарък към всички ни. Сега чакаме с нетърпение промото на албума, да напълним някой клуб (зала?! ) и следпразнично да си пожелаем все така да се действа на бг сцената Цитирай
vhcs Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Здравейте, всъщност искам да отправя няколко благодарности и да кажа няколко думи относно албума ни. Първо искам да благодаря на Рафо и бандата модове, че са създали и подържат това прекрасно местенце където може да се срещаме ние музикантите! В този форум ми дойде идеята сами да запишем албума ни и следващото благодаря замниава автоматично на всички музиканти и най-вече на Митко Налбантов които чрез своят пример за добър звук и собствено производство ме накараха да повярвам в тази идеята, и да работя усърдно в насоката. Следващото благодаря е за всички колеги и най-вече docc-Сашо, които не хабят сили, време и нерви и дават напътствия относно различни апаратури, звукоизяличане и тн - ей, хора, това е беше една огромна помощ от ваша странна, благодаря много! Разбира се не трябва да забравям всички фенове на поялника които редовно се гризат за подръжка и настъпикутии без които не може. Мерси Ники(фена), мерси Кала, мерси Дими (метълхамър) и на теб благодаря Евтиме! Тука в този се запознах с Боби (switched) на които искам много да му благодаря за съвместната работа по -време на записите и миксирането на албума ни. Благодаря ти за търпението, времето и всичко останало което направи! Специално благодаря на Мимата и сестра и, че участват и разкрасяват нашите песни с прекрасните си гласове = момичета страхотни сте. Ииида, последното благодаря е за всички положителни мнения, както и конструктивни критики относно нашата работа и резултати. Да знаете, това ни мотивира и ни дава още повече сила да бъхтиме по не така лекият път на музиканта. БЛАГОДАРЯ ВИ !!! еми това е, албума е налице и то благодарение на съществуването на това виртуално местенце. надявам се не съм забравил някой в благодарствените ми слова и ако все пак е така нека ме псува на ум моля .... еехеххеххех поздрави Алекс Цитирай
synchu Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 'убав албум. Благодарим от сърце както се казва за подаръка Аз още преди официалния рилийз го вметнах особено за парчето с гайдите хехе А втория? Цитирай
vhcs Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Хайде новият сайт е налиния, има геройски снимки както и мастеринга пристигна днеска - и той е там http://www.offroad-band.com Сънчо, живи и здрави да сме - мЪтрял за още поне 2 албума ... стига Боби да не умре от пренакъсване на нерви по трасето ще ги запишем ... ехехех Цитирай
Такинса Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Много хубав подарък - за съжаление успях да го послушам по обстойно чак сега . Много здрав звук и композиции , вече си имам някои фаворити сред песните Поздравявам цялата OFFRoAd дружина и специално Стоян !!! Цитирай
Recommended Posts