Jump to content
Българският форум за музиканти

Сбирки на форума - София


Recommended Posts

Това с търсенето на ново заведение си е доста куца работа :punk_guitar: Така и не могнах да дойда в Бяс и Прог :punk_guitar:, но за зимното време е малко сложнотия да се намери местенце, което да събере повечко народ, да не е долнопробна дупка и да е поносимо като цени за повечето от съфорумците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заведението фалира единствено поради лош мениджмънт...

 

Хиляда пъти обяснявахме някакви неща на шефа, но той явно не си взе бележка...ениуей

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудна работа е това със заведението,особено като видях колко хора имаше последния път.Не знам да има много такива кръчмета по центъра,където 30 човека да могат да седнат на една маса.Друг е проблемът,че трудно се запазват маси при положение,че никой не знае колко хора ще дойдат.В случая аз лично съм навит и на нещо по-квартално.Какво ще кажете ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Хора, намерих едно много прекрасно местенце. Поне аз там съм все едно съм си у дома. Става дума за Чорбаджийница Подуенски Кестен. Някои от вас предполагам са ходили там. Работата е следната. Говорих със собственика и няма да има проблеми да се запазват места за 30 човека през студените дни, а може и за 50 през топлите месеци. Тя се намира на бул. Мардир 16-18. Заведението работи по принцип до 23.00-00.00, но ако има клиентела, която не пречи, мисля, че няма да проблем за повече. Може да се носят инструменти за джем сешъни. Там се слуша музика по избор, като се започне от рок и се стигне до по-тежки неща, дори днес завършихме със стари градски песни... За жалост заведението е резервирано всеки петък от една лееееееекичка група рокери(малко над 40 човека в добрите случаи). Затова собственикът ми каза, че няма да има грижи да се събираме в събота вечер. Остава вие да кажете дали ви се занимава с това местенеце. Аз лично оставам твърд клиент на чорбаджийницата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тея рокери се събираха преди и те с нас при Цецка :yes:

Аз съм за ама Събота не знам до колко е подходящ ден за сбирки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами събота според мен си е един прекрасен ден за очистване като знам, че имам цяла неделя за реанимация. :) Казвайте смело ако имате критика към деня. Ако има навити, можем да направим един бета тестинг идната събота :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате може да не е в много широк кръг, а просто да се видим там за по питие с нещо като панирани пилешки хапки за мезенце :hysterical: От мен остава идеята да се стоваря там в събота вечерта към 19 часа, а може и по-рано. Който иска, да заповяда :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз мога да запазя места, но трябва да знам колко народ сме :thumbs_up: Дотук съм говорил с Demirug, sa6tiat, Kalata. Обадих се и запазих 4 маси минимум за тестово събиране, шефът каза, че ще има място и за повече народ. Аз в 19 часа съм там и ако има някой, който не може да се ориентира за мястото да ми пише едно ЛС, за да пращам линкове от БГ мапс ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен и петък ми е сложно ам' в събота съвсем сложно ми става .... :thumbs_up: Но както се казва уотевър, уотевър... ще се постараем за следващия път...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.