Evtim Djerekarov Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Та не разбрах- за другия петък ли се отлага срещичката? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Значи срещата ше е на 8.09? Ако е така-супер. Даже май не се падам на работа. Дали има шанс да си взема тениската тогава? Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 2, 2006 Автор Отговорено Септември 2, 2006 Явно се получи така,че срещата се самоотложи.Все пак не се чувствайте обвързани от моето ,или на Рафо,присъствие за да наречете мероприятието "форумна среща". :green: Добре,за сега остава за 08.09 (петък) - ако има промени ще се пише. Цитирай
Elly Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Това беше благородно, Lord, ние сме благодарни за Вашето разбиране и снизхождение Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 2, 2006 Автор Отговорено Септември 2, 2006 Е,като принципно благоразпожен към Вашата група,защо да не направя още веднъж подарък на член от нея - имаш ли нужда от нещо,спомагащо за удовлетворяването на СПЕЦИФИЧНИ нужди,розово на цвят? :green: Цитирай
Elly Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Оооооо, PINK!!! - it's my new obsession... Их, сега вече всички знаят... Антониооооо! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Я, розови костенурки... Цитирай
Termy Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 (Редактирано) Какво, мътните ме взели, искате да кажете???? Редактирано Септември 3, 2006 от Termy Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 (Редактирано) Хм... познайте кой е най-голям карък с датите на срещите Няма дата, на която да се сабираме и да не съм на работа нощна змяна... Не е ли прекрасно... Следващият път ще избягам от офиса... и без това нещо съм обиден на админите ни, та с един техник повече или по-малко какво ще има е... П.П. Розова супа от костенурки! Редактирано Септември 4, 2006 от IgniteAll Цитирай
musicman Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Който иска тениска в петък да ми пише на лично съобщение какъв размер да му донеса. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Хайде,ще се видим довечера - с тези от вас,които дойдат. Цитирай
aladin Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Който иска тениска в петък да ми пише на лично съобщение какъв размер да му донеса. Ти към Дядо Мраз ли работиш или си официален вносител на Дядо Коледа! Цитирай
musicman Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Не аз съм подъл комерсиалиС Понеже ми останаха фланелки за 2 отбора по футбол - реших да попродам няколко Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Две въпросчета относно срещата: 1- Аз мога да дойда към 9:15 - 9:30...ще има ли някой, демек има ли смисъл да идвам? Ако отговорът е "да" искам и аз да заявя желание да си взема тениската 2 - Понеже не я знам тая кръчма къде е...на кой да клипна да дойде да ме прибере като стигна до спирката? Цитирай
Recommended Posts