EZDrummer Публикувано Декември 20, 2009 Публикувано Декември 20, 2009 Това което търся обаче не искам да е по ноти. Неразбирам от ноти. Трябва ми нещо елементарно за работа като пънк-о-матик игричката. От ездръмъра съм доволен. Но ми е малко сложно. Още не съм го научил съвсем. Търся нещо което е лесно, наистина елементарно за работа и музиката която се създава с него звучи добре. Може транс, индъстриъл, пънк, метълкор... никъде не намирам това което търся. Рових се из гугъл 2 седмици и свалях наред торенти. После инсталирах, пробвах vst plugin-и, но не останах особено доволен от нищо което успях да пусна. Помощщщ! Помагайте... Цитирай
presly Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 ако го намериш това: нещо което е лесно, наистина елементарно за работа и музиката която се създава с него звучи добре. пусни един линк, че аз 20-ина години го търся... Цитирай
EZDrummer Отговорено Декември 20, 2009 Автор Отговорено Декември 20, 2009 тва е мега тъпата програма ! адски гадна 'музика' излиза от нея. искам нещо което звучи добре. еееееееее ама недейте така..моляви..добре препоръчайте нещо, че ще експлоадирам от яд! Моля ви сериозно! /нее нужно да е безплатно, аз мога да си го намеря./ Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 20, 2009 Отговорено Декември 20, 2009 (Редактирано) Ableton Live но според моето мнение ти търсиш готови записани рифове, луупове от доста стилове и ье трябва сам да си намериш луупове с такива и да ги зареждаш и редиш в аблетон почти идентично като тази игричка Punk-O-Matic. Дерзай: Редактирано Декември 20, 2009 от BaMnupa Цитирай
EZDrummer Отговорено Декември 20, 2009 Автор Отговорено Декември 20, 2009 В света има велики хора и ти си един от тях! :hysterical: Цитирай
yamaha Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 Off/ На миксирането на готови лупове "композиране на музика" ли му викат вече...явно доста неща съм пропуснал... Цитирай
ultramega Отговорено Декември 26, 2009 Отговорено Декември 26, 2009 тва е мега тъпата програма ! адски гадна 'музика' излиза от нея. искам нещо което звучи добре. Ако си способен да я извлечеш, красива музика може да излезе и от пробита кофа Цитирай
farushko Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Така си е.. фрути лупс-а има някой много готини пинизи, а и аз лично доста добре звучащи барабани съм изкарвал оттам. Цитирай
VSTi Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 е аз за какво се трепах с това музикално, и после академията...? можеше просто да си разцъквам, и да звучи добре? Поздрави и наздраве! Цитирай
Delta Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Така, никой не е предложил програмата, която аз използвам. Дами и господа, моля да ви представя програмата, която върши работа за много стилове от музиката, Reason. Програмата си изисква време за изучаване, както всеки друг софтуерен продукт. Ако човек си научи добре домашното, тогава той ще си разбира перфектно материала. Предлагам и още една програма. Името й е Nexus, лично аз нямам голям опит с нея, но може спокойно да се композира на нея. Весели празници! Цитирай
ultramega Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 е аз за какво се трепах с това музикално, и после академията...? можеше просто да си разцъквам, и да звучи добре?Поздрави и наздраве! Така както е зададен въпроса от автора нещо ми подсказа че Фрути луупс е подходяща програма за него (Явно сгреших) Иначе моите уважения за положения труд, далеч съм от мисълта че само с разцъкване и без никакви познания може да излезе нещо наистина добро . Цитирай
Slav Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 Може би Reason би могла да ти свърши работа ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Ако се вярва на рекламата им - има си всичко и не ти трябва учене - само почваш и става! Magix MusicMaker Цитирай
Recommended Posts