Demon_A_Go-Go Публикувано Декември 29, 2005 Публикувано Декември 29, 2005 (Редактирано) Та значи направих миди кабела по схема имам работещ миди/гейм порт не беше изведен отзад на кутията ,но си закупих допълнителен кабел и го свързах .Сега отварям "V-AMP DESIGN 2_01.exe" и изкарва следното съобщение при сканирването "if you connect device with its midi thru function active it cannot respond to scanning .Rescan all midi ports now ? " Какво трябва да значи това ? Моля някой ако го е подкарал този кабел да помогне ? IC1 e оптрон CNY17 Редактирано Декември 29, 2005 от Demon_A_Go-Go Цитирай
keeper Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Незнам защо всички си губите времето с правене на подобни глупости, в eshop.bg има кабели колкото ви душа иска, Gameport MIDI cable DB15M - 2x DIN5M (Midi) / DB15F за 17.82 BGN и си работиат перфектно - и аз имам ВАМП и нямам грижи. Цитирай
7thString Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 (Редактирано) Незнам защо всички си губите времето с правене на подобни глупости, в eshop.bg има кабели колкото ви душа иска, Gameport MIDI cable DB15M - 2x DIN5M (Midi) / DB15F за 17.82 BGN и си работиат перфектно - и аз имам ВАМП и нямам грижи. Защото ако е Made Na Tavan излиза 3-4 пъти по-евтино примерно Аз имам един друг въпрос- кой от двата жака се поставя в устройството, което искам да УПРАВЛЯВАМ? Горния или долния? Примерно искам да управлявам ефектите на някакво МИДИ поддържащо кубе от Cakewalk Sonar... горния или долния жак ръгам в кубето? Редактирано Декември 30, 2005 от 7thString Цитирай
bobalan Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 за да управляваш нещо ОТ компютъра ръгаш миди АУТ на компютърното кабелче в миди ИН на кубе, ок? Цитирай
7thString Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Ехе, начи и оптрон не ми трябва даже Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Ехе, начи и оптрон не ми трябва даже унуй , дето е очертано с прекъсната линия и над него пише ІС1 - туй е оптрона Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Декември 30, 2005 Автор Отговорено Декември 30, 2005 18 лв много пари ! Цитирай
NessoR Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 http://cmusicforum.com/forum/index.php/top...sg39.html#msg39 иска се регистрация, но е полезно Цитирай
keeper Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 18 лв много пари ! Ако това са много пари за нещо което върши работа - какво да кажем за ..000$ които давате за всякакво оборудване, отнасяйте се сериозно към тези на пръв поглед дребни подробности - кабелите са много важно нещо. Понякога лошо направеният кабел може да доведе до много хардуерни проблеми. Това прозвуча като текст в гаранционна карта - но е факт. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 18 лв много пари ! Дюд, подкара ли го? Че и аз мисля да си направя, за да бъзикам Беринджър цифровия рак процесор... Цитирай
benjy Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Аз имам Digitech Legend II и искам да си сваля програмите на компа, но нямам софтуер към него. Някой може ли да ми каже преди да си купя кабел, дали ми трябва софтуер за тази операция и от къде мога да го намеря? Цитирай
guitman Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 При тази схема няма добро галванично разделяне между компютъра и MIDI устройството, ако имате интерес ще кача по добра схема. Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 Дюд, подкара ли го? Че и аз мисля да си направя, за да бъзикам Беринджър цифровия рак процесор...не съм го подкарал този кабел ,никой неще да помогне или няма драйвери за миди/гейм порта или кабела съм объркал Цитирай
musicman Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Не ти трябват драйвъри за гейм порта. Просто виж дали в дивайс мениджъра ти е разрешен гейм порта. От там нататък включваш и тестваш. Имай в предвид, че за синта може да се наложи да смениш ин и аут кабелите за да проработи. Цитирай
Recommended Posts