NitroBGA Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Честито. Aз откраднах Фендър кубето на един приятел и то има приличен дист. Сега ще гледам да си изкарам изпитите и да запиша нещо хубаво. Сори, че не се радвам много-много, но няма да тръгна да си купувам дистъри. Звука ми все още не е толкова важен, преди да вляза в студиото. А за записите винаги мога да взема на заем, но винаги предпочитам дигиталния Зуум, защото върщи добра работа (няма шум) макар и да не е нищо особено. Супер сте. Прави повече демота, изтеглих ги всичките и ми харесаха. Свириш хубаво. Цитирай
fire_garden Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) Редактирано Януари 8, 2006 от fire_garden Цитирай
vlex Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 stratocaster, човече за кой нойс ридъкшън говориш? за NR100 ли? Айде думай как е щото моя дист(Arion Metal Master SMM-1) шуми прекомерно и тъкмо съмс е наточил на нищо неподозиращия берингерец... само стипендията да дадат и няма да питам даже влизам грабвам и излизам да. NR100 е това за което говоря. значи.....по принцип диста не трябва да шуми чак толкова. може да вкарва лек брумец, но когато аз свиря с дист преди кубето нямам никакъв шум. ноисе редуцера ми трябва защото компресора вкарва много шум (което е нормално) провери кабелите си, масата на китарата, входове....абе всичко също така си взех стабилизиран адаптер за камйончетата - шума намаля драстично! съветвам те да направиш и това Ми да ти кажа право може и адаптера да има известна роля за брумецо щото е един дет ми беше навремето за синтесайзера(той и той един синт ма нейсе ) и в последствие АЗ съм го кърпил и ся е в едно невероятно състояние мамата си джаса... А иначе и аз предполагам че кабелите ще да са проблема щото само единия ми е екраниран ама ся като забогатея може и кабели да напазарувам :read: Айде и със здраве :hello: Цитирай
разбойник Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 QUOTE (Baby Thomas @ Dec 25 2005, 11:11 PM) QUOTE (7thString @ Dec 25 2005, 01:49 PM) Антиберингеристите нещо мълчат, м? Е к'во да кажат, като нямат факти в тяхна подкрепа? Е как- не пише Marshall на кутийката Пожелавам на всички закупили да са доволни. Чакаме отзиви как се държат при по-продължителна употреба. Това в качеството ми на "антиберингерист" (на "багерист" замязах, ей!). Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Ултра метал демо няма ли да даде някой Абе никой не се осмели да даде демо...нека аз да съм пръв Демо на Behringer Utra Metal: http://svetulko.hit.bg/My_Music/My_Metal_1...endered_mp3.mp3 Записвано е директно с onboard звукова карта в Ableton Live 5. Смесил съм 3 трак-а като само на солото (то пък едно солоооо..) има малко дилей и ревърб от вградените в софтуера. Моля, слушайте докъм 1:30, че нататък стана една боза...нещо първия китарист (лирическия аз) и втория китарист (пак лирическия аз) се изпокараха, а за калпак и солиста (най-куция от тримата и за трети път аз) им тегли една майна... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 Хмм, никак не е лошо! Мен лично не ме кефи толкова напомпен звук, но ми се струва, че е доста добър ефекта. И не се чува шумец... Честито! Цитирай
7thString Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Скоро TerminalFrost трябва да прибере едно Hellbabe wah-че... интересно какви отзиви има за тва... ако е сполучливо и аз мога да се сдобия, щото хем е евтинко, хем е доста по-разчупено от класическото уа на дънлоп Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 взех си днес 2 от берингерските камйончета. отворих нова тема защото се оказаха доста споучливи машинки. взех си компресор и ултра дисторжън-а. по 48 лв от бургас. доста реален и учудващо добър звук имат. знам знам....лампите са истината...знам........но нека и ние бедните се порадваме малко та ето едно демо - набързо драснато - дори китарата ми не е настроена. ултра дистортион-а дитректно в крайния амп на кубе Ямаха дг 60 и с микрофон пред говорителя. компресора - няма смисъл да поствам демо. супер як състейн!!! без да омазва звука. само че вкарва малко шум....както всички състейнери. горещо препоръчвам!!! скоро чакам да ми донесат и ултра метал и нойз гейт, нямаха в наличност! след 1:08 включвам другия мод на диста http://414141.hit.bg/ultra.mp3 Туй звъчи много добре. Значи 48 лв :think: Как мога и аз да се барна с едно такова камиоче?Малко ми е далеч Бургас И я кажи скоя версия ня Drumkits From Hell си писал барабаните(ако е DFH)или дай семплите Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 19, 2006 Автор Отговорено Януари 19, 2006 ми xxxx...там некъде не знам из софия къде има а семплите....не са правени на таз дето каза. лиеф дръмс е програмата Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Вносители на Behringer са Динакорд. xxxx нямат нищо общо. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Абсолютно! Аз ги гледах в Динакорд. Продават ги и през нета на ТОЯ сайт. Цитирай
maxim09 Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Ако може да ми подскажете колко часа би издържала стандартна 9 v батерия на ULTRA DISTORTION UD 100 при положение, че същия консумира ток 30 mA. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 (Редактирано) Зависи от батерията. Ако приемем, че е 300mAh - 10 часа. А къде пише, че консумира 30мА? Редактирано Ноември 19, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
maxim09 Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 Зависи от батерията. Ако приемем, че е 300mAh - 10 часа.А къде пише, че консумира 30мА? В manuals на http://www.behringer.com/EN/Products/UD100.aspx пише POWER CONSUMTION 30 mA. Аз ли нещо греша - не е ли много. Цитирай
maxim09 Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 АКО ПОЛЗВАМ ТОЗИ АДАПТОР http://lianlong.manufacturer.globalsources...-in-Adapter.htm - ПИШЕ, ЧЕ Е СТАБИЛИЗИРАН ЩЕ ИМАМ ЛИ БРУМ? Цитирай
Recommended Posts