synyster_vengeance Публикувано Октомври 25, 2009 Публикувано Октомври 25, 2009 Абе има толко много теми за други работи, та се сетих да пусна това.Така де.Кой ви беше първият ефект, дист , камион или там както искате? Може да пуснете и снимка на еволюиралия педалборд ако искате Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 (Редактирано) Моето първо камионче беше пожарна количка. Абе няма ли по-свестни теми за пускане в китарния форум или да очакваме и за първия кабел, първото перце, комплект струни и т.н.? Редактирано Октомври 25, 2009 от DILETANT Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Не'моим си спомним вече за първия, това е било някъде преди да се родиш... Иначе, след това в началото на 90те много бяха популярни педалчетата самоделки. Имах някакво ,което тогава ми обясняваха че се състои от две последователно свързани дисторшън схеми, а за елиминиране на шума имаше някакво шунтиране, което изрязваше изходния сигнал под дадена амплитуда. Вършеше доста добра работа за времето си, сега ако ми попадне нещо такова сигурно ще се смея доста продължително и още толкова продължително ще псувам по него! Цитирай
billymilano Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 супер си бяха! по схема от млад техник и в кутия - сапунерка. Цитирай
AngusYoung Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Моят първи и единствен засега Метал Зон Цитирай
Acei Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 моето беше Лель ДД драв дисторшън донесено от Москва през далечната 1987г поздрави Цитирай
TONY Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Колички мачбокс Имах разни много яки. За китарните, както каза еджкрашър, първото беше направен дистер в сапунерка. Предполагам да е бил по мхр дисторжън плюс и го пусках в лампово радио. Не беше зле като за тогава. После си бях взел една вермонска апаратура и първият ми стомпбокс беше биг маф на ЕХ - и то оригинал от 70-те. Това е било някъде началото на 90-те. Цитирай
Александар Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Fuzz face DIY, со транзистори BC 109 b или така нешто. Начекав транзистори со gain околу 100, така нешто и се погоди многу добро, иако доста се изнамачив додека да проработи. Уште го чувам, само треба да ја сменам кутијата, бидејќи е пластична, а пластичен е и switch- от кој е true bypass, и веќе почна да откажува. Којзнае, можеби некој ден, кога ќе немам друга попаметна работа, ќе се зафатам со тоа... Цитирай
Slav Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Моето първо камионче беше Сансамп ГТ-2 от Никифена. Все още си го пазя, убийствено е. Цитирай
рахата Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 +1 за самоделните сапунерки А първото заводско ми беше един еквалайзер на Лель.Купих си го собственоръчно от тогавашната СССР. Цитирай
Hendrix94 Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 boss ds1 първият и единствен взет миналата седмица... Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Distortion Милин камък, гр. Враца Цитирай
Recommended Posts