Da_Fuse Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Дай малко инфо - какво ново, какво какво е пипнато от старите си опции, при мидито по-специално какви подобрения има. Цитирай
synchu Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 Под старите коя версия имаш предвид? Иначе чети както се казва -> http://www.samplitude.com/eng/sam/uebersicht.html . В лявата част на екрана има подробни описание на всичко. Ако имаш конкретно въпроси за определено нещо ще се радвам да отговоря стига да мога Цитирай
Petar Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Дай малко инфо - какво ново, какво какво е пипнато от старите си опции, при мидито по-специално какви подобрения има. MIDI редактора на Samplitude 10Pro е много добър и има всички екстри. Много добра съвместимост със Reason 3/4 и всички VST plugins. Samplitude 10Pro е всичко дабро на едно място и спестява много пари. Всички процеси са във реално време.Програмата иска много малко ресурси спрямо всички други известни програми. Работи със всякакъв хардуер и дава винаги добри резултати. Просто програмата е много бърза и добра Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 Ами това за всякаквия хардуер е твърде силно казано (например Lynx, някои USB аудио и контролер устройства), а винаги добрите резултати зависят най-вече от задклавиатурното устройство, както и зад инструменталните такива. Иначе е the best - макар и двамата да не казахме защо, ами само си я хвалим - но ние си знаем де Цитирай
abstract iv Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ... и спестява много пари... Това нещо не го загрях Цитирай
VSTi Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) ... и спестява много пари... Това нещо не го загрях Ами просто няма нужда от никакви допълнителни плъг-ини...Всичко си е там, и което е най важно- ЗВУЧИ НАИСТИНА ДОБРЕ... всички мастеринг процеси, и дори DVD бърнинг... Поздрави на юзърите...май няма да издържа, и ще закупя най после и аз, още повече, че ще се ъпна от 6-та версия... Редактирано Януари 20, 2008 от VSTi Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Не съм се занимавал до сега със Samplitude и покрай вашите разисквания си свалих v7.11 - да разгледам програмката. Но покрай нея изтеглих и подобен software, който се нарича Sequoia v7.22. Дизайна им е подобен и се чудех каква е съществената разлика м/у тях? Нещо като м/у Cubase и Nuendo ли е, или? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Нещо такова. Sequoia/Samplitude има ли между другото нотация (staff), подобно на Cubase и Sonar? Когато пробвах, не открих такава възможност. Цитирай
abstract iv Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Нещо такова.Sequoia/Samplitude има ли между другото нотация (staff), подобно на Cubase и Sonar? Когато пробвах, не открих такава възможност. Има MIDI Score Editor и Score MusicXML Export ! Повече информация относно функциите (нови и стари) в Samplitude/Sequoia 10: http://www.samplitude.com/eng/seq/news.html http://www.samplitude.com/eng/seq/vers_unt.html Цитирай
synchu Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) A вече има и демо на версия 10 (AM|Suite, VE|Suite & variverb имат отделно демо като VST ефекти малко по-надолу в страницата - свалете ги и тях - заслужава си). http://www.samplitude.com/eng/seq/demo.html Само че не знам какво има вътре, но предполагам, че нотацията я има Редактирано Януари 23, 2008 от synchu Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Да, благодаря за доуточнението. Изпробваната от мен версия преди време бе Sequoia 7, явно не е бил наличен тогава. Цитирай
presly Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Ако на някой му трябва http://cgi.ebay.com/MINT-SAMPLITUDE-10-Pro...Z1QQcmZViewItem Успех! Цитирай
VSTi Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 всичко това е прекрасно...КУПУВАМ на тая цена...лошото е че май е стартова за наддаване? сериозно - бих купил.... Цитирай
LOE Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Последната версия на сабплитюд която съм ползвал беше 6 или 7, не съм останал с впечатление за особено качествен софтуер, не съм запознат какво точно се е променило за последните 3 версии, но тая цена никак не ми се струва изгодна, на фона на цената и възможностите на сонар Цитирай
niki123bg Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 ^ Имайки в предвид потребителите които срещам във форума на Samplitude - Bob Katz, Bob Olhsson и доста други "имена" в бранша, изглежда професионалистите имат различно мнение от твоето по въпроса с качеството на въпросният софтуер. От друга страна няма софтуер без проблеми и като гледам как сме до под кривата круша с качеството в софтуерният бранш, скоро няма и да има. Макар че има някакъв напредък в автоматизираното тестване, по-голямата част от тестването все още е ръчен хамалски труд, който се извършва от хора, а хората както знаем грешат, дори когато тестват. Друг проблем е надпреварата в така наречените feature wars, заради които разработката на нови функции е с по-голям приорите отколкото поправката на познати проблеми. Съвсем отделен въпрос е и невъзможността да се тестват всички възможни комбинации и проблемите при възпроизвеждане на докладван проблем. Въобще ... дълга тема, мястото и е в друг тип форуми. По мое лично мнение (на лаик) Samplitude е качествен и стабилен софтуер, поне във версии 9 и 10. Не мога да коментирам за по-ранни версии, защото не съм ползвал такива. Цената която виждам в търга е ултра ниска, защото моя милост се ангажира с 999 EUR за същото, тоест около $1 500. Цитирай
Recommended Posts