Nikifena Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 аз не мога да се фукам със тва което имам за6тото то не е ни6то особено,но мога да ви се похваля 4е съм дрънкал на една фодера подписана със маркер от уутън....струва6е 15000 долара мамка и ....на едно у4астие свирил на нея само едно пар4е и я е подписал...понякакав на4ин тя е достигнала магазина в който бях оти6ъл да рзаглеждам....вервайте ми нема такова преживяване.... Евала ти... Със сигурност и аз бих искал да подрънкам на фодера на Уутен .... голям музикант е тоя.. много свири Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 Ами май е време да си призная... че съм го харесал това и даже го закупих днес... Едно басче Washburn XB 125. Много е приятно детето.. направо се убих като го чух и сега си мачкам слуховия апарат с него Да ми е честито дет се казва и да ми е на бас! @Разбойник - много бира и много мерси за насоката! Само кажи кога и къде! Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Да ти е честит,със здраве да си го ползваш! Цитирай
shmith Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 От няколко дена съм горд собственик на нов бас !!! С 6 струни, сапунерка Бартолини и др. Изобщо - фул екстри !!! Публично благодарско на Дика !!! Скоро ще пусна снимки на баслето - имам си и нов цифров апарат !!! П.П. Не бързайте да завиждате - женен съм и всичко е мое НАПОЛОВИНА !!! Цитирай
rudibass Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 към смит .....бате какъв ти е баса то4но 4е много ме заинтересува....може би е като моя...4е и аз дрънкам на един такав подобен и затова... Цитирай
разбойник Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 Тцъ, неговият е дялан в Пловдив при Диката. shmith, чакам снимки да видим какви сте ги забъркали и този път Цитирай
rudibass Отговорено Май 20, 2006 Отговорено Май 20, 2006 към смит.....абе приятел колко лев4ета ти излезе об6то новата ма6ина....а Цитирай
shmith Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 http://creature.nationalradio.bg/zone/inde...i/&file=B62.JPG Разбрах се с човека да не казвам колко ми е взел! Координати на Дика има из форума, но мога и аз да ги пусна! Цитирай
rudibass Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 поздравления китарката е безпо6тадно готина .надявам се 4е и така свири ...аз се интереувах 6тото искам да ми прават един 7 струнен но о6те се ослу6вам се6та6 ли се....ина4е китарката е смъртоносна :wow: Цитирай
shmith Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 поздравления китарката е безпо6тадно готина .надявам се 4е и така свири ...аз се интереувах 6тото искам да ми прават един 7 струнен но о6те се ослу6вам се6та6 ли се....ина4е китарката е смъртоносна :wow: Цитирай
Nikifena Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 не издържах да не се изфукам и аз с новият струнник ето майна чакам го да дойде и ми текат лигите http://i2.photobucket.com/albums/y23/Naudi...re/Image330.jpg за струнника СПЕЦИАЛНИ благодарности на Bo Yan Цитирай
shmith Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 не издържах да не се изфукам и аз с новият струнник ето майна чакам го да дойде и ми текат лигите http://i2.photobucket.com/albums/y23/Naudi...re/Image330.jpg за струнника СПЕЦИАЛНИ благодарности на Bo Yan Честито, Ники! Много добре изглежда! Цитирай
Nikifena Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 Мерси Ице, и твоя бас не изглежда зле Кеф ще ми е да го пробвам някой ден Цитирай
KAE Отговорено Май 22, 2006 Отговорено Май 22, 2006 М'тъй, поредната фукня и от мен: от вчера съм извънредно, изключително и неописуемо щастлив притежател на Line6 Bass PodXT или с други думи ето таз джиджавка: Звука надмина всичките ми очаквания...просто ....нема лъжа, нема измама. В близко бъдеще ще постна семпли, стига да докопам някакъв recoding capable компир. Ай да ми е честит и сос здраве да си го ползвам Цитирай
Recommended Posts