MDFk Отговорено Декември 19, 2009 Share Отговорено Декември 19, 2009 С риск да бъда позорно заточен към друг подфорум ще се похваля тук, защото все пак се смятам повече за басист отколкото китарист. След N години чакане преди 2 седмици стана готова една много мечтана от мен китара, и се намърда при другите метли: Само по-наблюдателните обаче ще видят от раз, въпреки смотаната снимка че тя е... ...не просто елка, а че и седемструнна. (на фона се подава и най-най първата) Китарата е с архаично тяло на Ibanez RG, което някога е имало флойд. Идеята беше белезите да си останат, за да мога някой ден да и сложа 7-струнен такъв, но след няколко дни тормоз се замислих по-скоро да пасувам с тоя ъпгрейд. Адаптерите са Dimarzio Blaze, Стиво-Вайски, предоставени от кiller. Грифа и е правен - по мерките на Юнивърса на гореспоменатия момък - а също е и лепен за състейн( и то какъв!), както и хардтейла, платката, магарето, другото съм го издирил и купил(а в някои случаи - и чакал като за световно). Фолиото с логото и надписите съм го правил аз. Исках да е с обърната глава за да има повече фаца, повече опън на струните(пълен фалш) и да мога да я настройвам уж по-удобно. Младежки заблуди, какво да правим . Свиренето обаче (след една кратка интервенция по сетъпа) вече е бетон, и си мъча съседите с мръсен кеф. Лека е, балансирана е, свири се доста меко на нея, и учудващо направо ми заспа в ръцете, грифа ми дойде даже по-удобен и от този на ямахата(е, не е като на Страт, но е добър.) Визуално не е 100% перфектна, знам. Бтв. брас седлата и винтчетата претърпяха една оцветяваща в черно интервенция от моя страна, така че е една идея по-така, отколкото на снимките тук. Не е шоу китара хич, но си е моя! Най-накрая! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Декември 19, 2009 Share Отговорено Декември 19, 2009 УУУРРРРААААА, най-накрая!!! Нека съм един от първите честитили новата придобивка. Искаме семпли, искаме семпли!!! ... и внимавай сега да не вземеш да "обърнеш" вярата и да пратиш дебелите струни в забвение Поздрави!!! Марио п.п. Мисля е излишно да споменавам, че искам да я пипна при първа възможност Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JOKICH Отговорено Декември 20, 2009 Share Отговорено Декември 20, 2009 Завзех си малко жички,защото доказах,че не е толкова трудно да скъсаш струна на бас и едно такова , все пак и тя душица бере Скоро мисля да постна и снимки на главицата и колоната,с които вече известно време карам панелката да тепери Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Декември 20, 2009 Share Отговорено Декември 20, 2009 (Редактирано) Взех си едно коланче Dunlop, че на стария толкова мека му беше кожата, че на няколко пъти замалко да си изпусна баса(откачаше се...)И съм много доволен, сега на този едвам го слагам кожата пък да не говорим за откачане... И е доста по-широк и удобен. И едни струни - Редактирано Декември 20, 2009 от rinti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Декември 24, 2009 Share Отговорено Декември 24, 2009 Оф, да не остана и аз по-назад, ама какво да се прави... Ibanez BTB 676 NTF Тия дни и реални снимки. Ненчо ще го поим до подрискване! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Декември 25, 2009 Share Отговорено Декември 25, 2009 ^Евала Тонка, да ти е честит! И да черпиш кръгче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bay Emo Отговорено Декември 28, 2009 Share Отговорено Декември 28, 2009 Честито! Ето, като слушкаш и папкаш Дядо Бас те е навестил Добре дошъл в отбора на "отличниците" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Декември 28, 2009 Share Отговорено Декември 28, 2009 Мефи, хвала! Добре си ни дошъл в БТБ дружината Дет се вика - До сетъп и ще се напийм! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 И мен ме зарадва Дядо Коледа/Мраз за празниците Весело посрещане на Нова година! Alembic Epic,Special edition,1997,11# от 40 произвдени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 Във връзка с горния коментар имам едно изявление. Събирам група отчаяни и МНОГО нямащи басисти за групов скок от Аспарухов мост. Само да спра да плача от умиление пред Алембика и отивам да си стягам багажа! Честит да ти е и да ни зарадваш със семплиииии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
temerut Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 А честит и от мен и дай боже всекиму Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 chobbi Пак изби рибата @IgniteAll Миналия път беше взел една кофа валидол, сега май и тя не е помогнала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Декември 31, 2009 Share Отговорено Декември 31, 2009 Бате chobbi пак ни отсече главите...айде честитка и от мен, да ти бъде весела и щастлива новата година с новия звяр, пък нашата ще е малко по замечтана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Декември 31, 2009 Share Отговорено Декември 31, 2009 Аз пък си оредих Зест "Милин Камък" и мисля че звучи по добре с бас от колкото с китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Януари 2, 2010 Share Отговорено Януари 2, 2010 @chobbi - тоя Алембик е култов! Много хубави линии да сътвориш с него! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts