Bass Hero Отговорено Декември 2, 2009 Share Отговорено Декември 2, 2009 От днес съм притежател на следната метла! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
мейдънчето ^^^ Отговорено Декември 3, 2009 Share Отговорено Декември 3, 2009 От днес съм притежател на следната метла! Хаха честито, Ники ^^ да си бучиш със здраве *sun* Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 3, 2009 Share Отговорено Декември 3, 2009 Честито, Bass Hero. 24 позиции, гледам. Не е зле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Декември 5, 2009 Share Отговорено Декември 5, 2009 Ibanez BTB400QM Ibanez btb 400 qm Active pickups Neck Pickup: Ibanez Dynamix Full Range Bridge Pickup: Ibanez Dynamix Full Range Active EQ: Vari-Mid 3B Quilted maple body ( RED ) Neutrik locking jack Bridge: Mono-Rail II Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Декември 6, 2009 Share Отговорено Декември 6, 2009 А такаа Мите, много честито, друже! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Декември 6, 2009 Share Отговорено Декември 6, 2009 Аз пък си взех процесор Digitech BP50. Звучи адски добре за парите, които струва (а и по прицнип), като си поиграя с ефектите човек може да се запита "Абе тоя верно ли свири на стаг" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Декември 6, 2009 Share Отговорено Декември 6, 2009 Bass Hero, на добра лопата си се спря. Радвам се, че не си похарчил грешни пари за някви лтд-та. Да ти е честита и да си свириш с кеф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
S-Sim-G Отговорено Декември 12, 2009 Share Отговорено Декември 12, 2009 Хайде и аз да се похваля, че не мога да се сдържа от щастие Въпреки, че имах идея да си правя кабинетите при майстор, се отказах в крайна сметка. Намерих още малко парички и си закупих това: Снимчица Новозакупеното съкровище е това дребното дето е високо 1.20 метра, не че главата не е нова де ама нея я взех април месец. Направо ще умра от щастие (само че ако умра няма да мога да и се радвам) Пичове това е саунда, няма да сбъркате ако изберете Ampeg. Закупуването на тази апаратура сбъдна мечтата ми. Искрено ви пожелавам и вашите мечти да се сбъднат в най-скоро време!!! Наздраве от мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bay Emo Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 Честито и със здраве! За звука, то е ясно, само дето никой не ти казва как се носи т'ва. Аз моята дето е 6х10 едвам я влача, а ти как ще се справяш... Но все пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Декември 15, 2009 Share Отговорено Декември 15, 2009 (Редактирано) И аз се присъединих към Cort групата CORT B5 BODY - Swamp ash, Mahogany NECK - Wenge/maple FINGERBOARD - Rosewood PICKUPS - Bartolini MK1-4/F & MK-1-4/R EQ - Bartolini MK1 3-band EQ TUNERS - Hipshot lic. Редактирано Декември 15, 2009 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 Аз пък днес си оборудвах баса с адаптери Select By EMG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Декември 16, 2009 Share Отговорено Декември 16, 2009 Днес закупих от съфорумник едно бас амп моделърче на Берингер BDI21. Имало едно време кубета със здрави говорители Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vario Отговорено Декември 17, 2009 Share Отговорено Декември 17, 2009 Здрасти на всички. Следя темата от доста време и все се каня да се изфукам и аз с неща , ама ядец, просто нямаше с какво да го направя така че да е в тона на темата.Но огря и на мойта нива слънце. След дълго чакане ,многократни започвания и спирания на проекта по поръчковия ми бас, той най-сетне е реалност и просто не мога да му се нарадвам С брат ми сме използвали два основни вида дърво за тялото и грифа: череша и орех. И със съвсем декоративна цел бял дъб и акациева дървесина в тялото. Всички инлей са от алуминий а също и монограмът на главата,някой да не си помисли че съм си направил от алуминиево фолио , позициите са Dunlop jumbo монтирани от мен както и инлеите. Електрониката е пасивна с някакви корейски адаптори които честно казано ,дали от струните дали от дървесата намирам че са с много благ и приятен тон. Стига толкова приказки , ето малко снимки да се насладите на придобивката ми... ps. комбото също ми е сравнително нова придобивка от човек от форума (Мони), на когото съм страшно благодарен . А сега обещаното: Господ здраве да дава на всички вас и на моя брат Владо който направи това за мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 17, 2009 Share Отговорено Декември 17, 2009 ^Супер изглежда. Браво на теб и брат ти! Ако може да пуснеш и близки снимки на тялото и на гърба на грифа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JOKICH Отговорено Декември 17, 2009 Share Отговорено Декември 17, 2009 Доста добре се е получило,честито и ако не е проблемно,дрънни нещичко,за да се насладим и ние на "благия звучец" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts