assoass Отговорено Септември 15, 2009 Share Отговорено Септември 15, 2009 (Редактирано) Toва е от мен! За хубавия G&L благодаря на Разбойника. Просто прекрасен бас! Някак си много лесно оставих K5-цата.... Класа! Made in USA... и това: Редактирано Септември 15, 2009 от assoass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Септември 15, 2009 Share Отговорено Септември 15, 2009 Оп, Илийка, со здраве да си басиш и пианясваш Честито за придобивките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Септември 15, 2009 Share Отговорено Септември 15, 2009 ^ Забравих - Честито и на теб!!! Ти пък повече да басиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Трябва най-накрая да се организираме и да пробвам предусилвателя на BBE Гледам, че като подложка за китарна стойка върши работа, но може би и звучи добре?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 За хубавия G&L благодаря на Разбойника. Просто прекрасен бас! И аз имам пръст в този бас хехех не ме забравяйте Иначе честито. Басчето добре се връзваше на прическата ти на спирит оф Бургас Добре си ги и подредил. Моите лопатки са разпиляни по стаята и жената само мърмори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Дали да не се замислим за една нова бас-сбирка? тази, другата седмица??? Място имам.... ps Важи за всички... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 9, 2009 Share Отговорено Октомври 9, 2009 Хайде и аз да се похваля, че си изпълних детската мечта- 7 стр. бас! Ей ги тук 3 броя HK, вторият от които фретлес, всичките корейци, на цена от 520-530 евра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Октомври 11, 2009 Share Отговорено Октомври 11, 2009 Честито, да си ги ползваш със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 11, 2009 Share Отговорено Октомври 11, 2009 а с какви адаптери са корейчетата? какви са 2те ц-к ключета на първия? честота на средите + пасив/актив ли ? 7 струнен фретлес звучи добре, само да ги нямаше тия бели белязки на праговете. Иначе честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Октомври 11, 2009 Share Отговорено Октомври 11, 2009 ^Адаптерите са Kent Armstrong, цк-тата са мют и активен/пасивен режим. а белязките са си направо прагове, но изпилени до нивото на фингърборда и май са пластмасови, поне така си мисля. И трите баса звучат изненадващо добре, според мен. Скоро ще дрънна нещо и с другите. Благодаря за честитките! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Октомври 12, 2009 Share Отговорено Октомври 12, 2009 всичките корейци, на цена от 520-530 евра. От къде и как ги купи Нещо ме засърбяха пръстите за един 6 струнен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gearhead Отговорено Октомври 25, 2009 Share Отговорено Октомври 25, 2009 Мисля време е и аз да се похваля , но тъй като това е първия ми пост в този форум , като за начало казвам "Здравейте , аз съм Жоро и се опитвам да свиря на бас " Чета форума от около 2 месеца , преди около месец се регистрирах а преди 2 седмици си купих първия бас :Cort Action - 4 струни,пасивен,P/J адаптери - абе най-евтиния бас CORT. Нямам идея дали звучи добре или зле , тъй като това освен че е първия бас ,който имам е и първия музикален инструмент ,който съм пипал през живота си , но ме кефи много!!! За сега съм го хакнал директно в компютъра и през hifi системата - тъпо , но по-нататък => по-умно Ето и една снимка му направих преди малко: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Октомври 26, 2009 Share Отговорено Октомври 26, 2009 Със здраве да си го басиш! Басчето е идеално, няма да се косиш За кубетата... и аз като ги погледна и ми се доревава, защото не всичко си струва да се купува. Свири, учи се, харесай инструмента, тръгни на уроци Това са целите ти сега Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper-X Отговорено Октомври 30, 2009 Share Отговорено Октомври 30, 2009 аз пък съм със скромен бюджет + + Доста незадоволително, но съм доволен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bay Emo Отговорено Октомври 30, 2009 Share Отговорено Октомври 30, 2009 Да се похваля ... От няколко часа съм горд собственик на едно такова нещо http://bass-guitars.musiciansfriend.com/pr...Head?sku=481710 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts