Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Пивито мачка в репетиционната в коматево вадя ебати саунд-а с него!Но не знаех, че има дистър!Със здраве да го ползваш!

Отговорено
ако не се сметне за реклама,кажи колко даде за amPlug-а и откъде?

amPlug-а е 96 пари при Икономов в Благоевград.

Отговорено

ето го и моето ново зверче - 300 вата alltube amp made in Varna by Gregg

o633760416577656250.JPG

o633760417458906250.JPG

o633760420072187500.JPG

o633760421628437500.JPG

o633760426797656250.JPG

лампите в крайното стъпало са като буркани и зимата няма да имам нужда от отопление докато свиря - топлят подобаващо :)

Звука е много мек и приятен, перфектен състейн и много кефеща компреся. Има и драйв ама ще се наложи да го моднем малко, че не сме го уцелили от 1ви опит. Вдига подобаващо добре шум

Галин е свършил идеална работа по тая машина и аз съм много доволен ... иии с кеф ще му набивам шушоните

мдааа иде ред на нов кабинет като гледам ... тоя път ще е тип "хладилник" 8х10 или 6х10 а може и 4х12" да се окаже.

Отговорено

Честито просто невероятно изглежда този :) ГАРЛАНД!Надявам се да запишеш някое кратко семпълче да се порадваме и ние, пък знаеш ли някой може да го хареса много и ГАРЛАНД да стане световна марка!Със здраве да го ползваш!

Отговорено
:surprise: Алекс, честита къстъмарка! Може да мина с жена ми някой път на ваши реп'тиции, за да чуя как обажда малкото зверче.
Отговорено (Редактирано)

мерси на всички за пожеланията !!! като почна да записвам скоро ще метна и семпли както от DI така и с микрофони.

Сашо, да го донесеш във вторник, да му чуем гласеца! Не се стеснявай! :D

луд ли си - 40 кила да мъкна ... само за записи, репетици и голяма сцена ... иначе просто това не е живот да мъкнеш като вол.

който иска да го чуе и почовърка може да спретнем една среща на басистите в нашата репетиционна и да тестваме кой квото домъкне ... ехеххе ... така ми се вижда по приемливо пък и за всички участници ще е по-интереснио.

Редактирано от vhcs
Отговорено
луд ли си

Така зададен този въпрос, по отношение на скромната ми персона, седи реторичен. :D

Ми кат' не щеш, здраве да е! Ама от черпене няма да се скатаеш...