разбойник Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Честито Ники! Изключително здрав усилвател - като танк е. Цитирай
mexico Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Ами да се похваля и аз: и най-вече това (много е готин amPlug-a, перфектен е за дрънчене в къщи): Цитирай
JOKICH Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 ако не се сметне за реклама,кажи колко даде за amPlug-а и откъде? Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 Пивито мачка в репетиционната в коматево вадя ебати саунд-а с него!Но не знаех, че има дистър!Със здраве да го ползваш! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 ^ мерси адаш. Вдигни гейна на долния канал и ще получиш яка резача. Ние така с Кордата си бичихме сепултурка хехе Цитирай
mexico Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 ако не се сметне за реклама,кажи колко даде за amPlug-а и откъде? amPlug-а е 96 пари при Икономов в Благоевград. Цитирай
vhcs Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 ето го и моето ново зверче - 300 вата alltube amp made in Varna by Gregg лампите в крайното стъпало са като буркани и зимата няма да имам нужда от отопление докато свиря - топлят подобаващо Звука е много мек и приятен, перфектен състейн и много кефеща компреся. Има и драйв ама ще се наложи да го моднем малко, че не сме го уцелили от 1ви опит. Вдига подобаващо добре шум Галин е свършил идеална работа по тая машина и аз съм много доволен ... иии с кеф ще му набивам шушоните мдааа иде ред на нов кабинет като гледам ... тоя път ще е тип "хладилник" 8х10 или 6х10 а може и 4х12" да се окаже. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Честито просто невероятно изглежда този ГАРЛАНД!Надявам се да запишеш някое кратко семпълче да се порадваме и ние, пък знаеш ли някой може да го хареса много и ГАРЛАНД да стане световна марка!Със здраве да го ползваш! Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Браво, Алекс, пак си избухнал! Трябва да му чуем гласчето на звЕрО! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Алекс пак изби рибата !! да ти е честит!! Цитирай
разбойник Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Екстра изглежда. Мога ли да помоля за близка снимка на предния панел? Да видим как сте кръстили отделните корекции Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Алекс, честита къстъмарка! Може да мина с жена ми някой път на ваши реп'тиции, за да чуя как обажда малкото зверче. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Сашо, да го донесеш във вторник, да му чуем гласеца! Не се стеснявай! Цитирай
vhcs Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 (Редактирано) мерси на всички за пожеланията !!! като почна да записвам скоро ще метна и семпли както от DI така и с микрофони. Сашо, да го донесеш във вторник, да му чуем гласеца! Не се стеснявай! луд ли си - 40 кила да мъкна ... само за записи, репетици и голяма сцена ... иначе просто това не е живот да мъкнеш като вол. който иска да го чуе и почовърка може да спретнем една среща на басистите в нашата репетиционна и да тестваме кой квото домъкне ... ехеххе ... така ми се вижда по приемливо пък и за всички участници ще е по-интереснио. Редактирано Април 24, 2009 от vhcs Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 луд ли си Така зададен този въпрос, по отношение на скромната ми персона, седи реторичен. Ми кат' не щеш, здраве да е! Ама от черпене няма да се скатаеш... Цитирай
Recommended Posts