rudibass Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 (Редактирано) нови придобивки ...вече си надувам главата доста добре Редактирано Септември 24, 2008 от rudibass Цитирай
Steff Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 А честито, бат' Жоре, да си ги ползваш със здраве. Между другото, хич няма да ти се разсърдя, ако ме поканиш да дойда да ги чуя тия неща, че ми е интересно! Цитирай
rudibass Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 А честито, бат' Жоре, да си ги ползваш със здраве. Между другото, хич няма да ти се разсърдя, ако ме поканиш да дойда да ги чуя тия неща, че ми е интересно! бате за тебе винаги когато пожелаеш 0898 431061 ....саунда не е хич лош... Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Хехе, евалата, Жоре!!! Добър избор, а и аз съм пристрастен. П.П. Трябва да почерпиш! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Честито Жорка! ръчкай яко баса ! Цитирай
chobbi Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Честито и от мен! На скоро си тунинговах "бразилеца" с нови адаптери.Бяха инсталирани от temerut,за което съм му много благодарен.Монтира ми и 2 ключета за всеки адаптер,серия-паралел.Този модел адаптери до сeга бяха произвеждани за Fodera,но от скоро ги пуснаха в продажба. http://www.bestbassgear.com/basslines-pickups-nyc-5.htm Другата ми придобивка е този компресор: http://www.bass.se/2007/multicomp.htm и този педалборд,в който могат да се съберат доста и различни марки педали: http://www.thomann.de/gb/behringer_pb1000_pedal_board.htm Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Честито! Мога ли да те попитам откъде си взе EBS педалчето, за колко пари и дали е от новата серия с true bypass? Цитирай
chobbi Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Честито! Мога ли да те попитам откъде си взе EBS педалчето, за колко пари и дали е от новата серия с true bypass? Един приятел ми го донесе от Холандия.Купен е от Thomman за 166 евро.От старата серия е ,но аз и без това свиря винаги с компресор,и този байпас изобщо не ме бърка.Бях набелязал един Demeter COMP-1 Compulator Optical Compressor ,но въобще не съжалявам,защото EBS има освен компресор и лимитер.Не "мачка" звука и е доста "безшумен". Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Честито и на теб, Стефане, за придобивките! Цитирай
разбойник Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 И аз отскоро се обзаведох с EBS Multicomp - новата версия. Моят е поръчан от bestbassgear.com Пробвал съм и Demeter Compulator и според мен той е по-подходящ ако имаш нужда от лимитър - времето за атака на Multicomp е по-дълго и почти не влияе на пиковете при свирене. Това пък от друга страна го прави по-"прозрачен" като звук, което също не е лошо Цитирай
ear-ache Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Най-после след дълго чакане пристигнаха ето тези неща - Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 26, 2008 Отговорено Септември 26, 2008 Ехеее, много сте напазарили - честито на всички! Цитирай
Pandemonium Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Малко неочаквани дреболийки ми дойдоха като подарък от Щатите: И най-важното...Дъ Пик Ъф Дестини!!! Цитирай
MiroLambov Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Честито ! За последното завиждам много.. Цитирай
assoass Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Ами това е - фук-фук! До 2 седмици трябва да е в БГ! Цитирай
Recommended Posts