Mephistofel Отговорено Август 1, 2008 Отговорено Август 1, 2008 ^ Честито!!! П.П. Имайки предвид, че въпросната играчка е не особено популярна по нашите ширини - защо ли ми се струва, че си изразбойничил един разбойник? Цитирай
assoass Отговорено Август 1, 2008 Отговорено Август 1, 2008 Забравих ли да спомена името му Е-бре! Надявам се, че скоро ще имам бая да се фукам..... И пак 10х на Mr. Raz! Цитирай
Abbath Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 Отдавна и се канех на тая играчка... За рд-то ми чакам SVT-2 Цитирай
kolega Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 (Редактирано) Е, отново аз, този път с нещо по-скромно Малко, простичко, евтинко, с 4 гигабайта памет и 2-годишна гаранция. Накратко - това, което търсех Редактирано Август 10, 2008 от kolega Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Да се включа и аз. Днес получих колетче от щатите. Тунер Korg DTR 2000 и на темата тунери сложих точка. Също и Shure SM 58s произведен на 10 03 2008 в Мексико. В сравнение с Shure 565 SD-LC made in USA на 25-30 години е определено по-зле. Не всичко, което е на годинки е за изхвърляне Цитирай
Nikifena Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Еми бай Емо, с такъв тунер определено не ти трябва нищо друго. Корг са най-добрите тунери на света. по мое лично мнение - имал съм достъп до различни тунери, но на корг са най-добрите, а ти си взел черешката на сладоледената торта Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Благодаря! Казано от технически грамотен човек като Nikifena за мен има двойна стойност и потвърждава мотивите ми да взема този тунер. Опитах с Behringer BTR 2000, скъса ми нервите и реших, че Корга не е чак толкова скъп за това, което получаваш. В интерес на истината Берингера за китара върши работа. Както раковият, така и камиончето, но за бас забрави. На по-ниските струни ла, ми и си го чакам по 10-15 секунди да зацепи. Цитирай
chobbi Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 След дълго "умуване",най-накрая се сдобих с ето тези "неща" - http://www.ampeg.com/products/pro/svt3pro/index.html и http://www.ampeg.com/products/classic/svt410hlf/index.html Цитирай
vhcs Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 ^ Честито !!! - сила голяма е тоя тандем. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Стефане, честито за придобивките! Да си ги ползваш със здраве! Цитирай
vurbito Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Адаптери Dimarzio Ultrajazz. В петък пристигнаха. Сега идва и главобола-> ще ги тъпча в присижън. Цитирай
walkabout Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Хайде да се похваля и аз най-после + ихуууууууу Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 ^Честито... Тва някъв Уошбърн ли е? (емблемата мн ми прилича на уошбърнската...) Цитирай
kolega Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 Страшни са Тонът не е абсолютно най-бистрия, който се чува при обикновените струни (ърни бол и прочее), това се дължи на "нанопокритието", което се води специалната технология на тези струни Надявам се наистина да издържат дългичко. 5те ги купих за 85 лева, от BabyThomas накратко... страшна оферта - в томанн ми излизат по-скъпо, дори като не броим доставката Цитирай
Recommended Posts