Templar-Knight Отговорено Декември 31, 2005 Отговорено Декември 31, 2005 Да се похваля, че си имам и нов калъф. Много е мек и удобен. Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Чак за функя не е, ама да се похваля Взех си копие на SansAmp Bass DI, производство на "лошата" фирма Берингер. Казва се V-Tone BDI-21. Радва ме като звук, без пари е... кво друго да кажа Цитирай
fracture Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) Честито niki123bg и със здраве да басираш. Преди време и аз си точех зъбите за V-Tone BDI, но просто ми попадна нещо друго. Как така ти излезе без пари Полваш ли изхода на DI-а за запис към компа, ако да, правил ли си сръвнение когато не е от този изход - интересува ме здраво, понеже си имам проблеми със записа на бас. Редактирано Януари 8, 2006 от fracture Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Честито niki123bg и със здраве да басираш.Преди време и аз си точех зъбите за V-Tone BDI, но просто ми попадна нещо друго. Как така ти излезе без пари Полваш ли изхода на DI-а за запис към компа, ако да, правил ли си сръвнение когато не е от този изход - интересува ме здраво, понеже си имам проблеми със записа на бас. Еми аз имам V-Tone GDI-21 (китарния модел) - през XLR конектора звука на запис е доста по-добър - двата канала са напълно еднакви като сила и звук , не знам защо , ама намаля и ноиза (директно от ви-ампта звука има лек ноиз , като го прекарам и през туй - стана още по-малко) . Никой да не се съмнява , вземайте ДИ-Боксове и Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Честито niki123bg и със здраве да басираш.Преди време и аз си точех зъбите за V-Tone BDI, но просто ми попадна нещо друго. Как така ти излезе без пари Полваш ли изхода на DI-а за запис към компа, ако да, правил ли си сръвнение когато не е от този изход - интересува ме здраво, понеже си имам проблеми със записа на бас. Мерси Ами аз го ползвам така - от неговият балансиран изход (XLR e) в един от микрофонните входове на мишпулта - добре си звучи. Сега пробвах и небалансираният изход - не усещам някаква разлика, освен че сигнала е с няколко децибела по-слаб. Цитирай
Martinez Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Вчера се сдобих с една Yamaha TRB 5 fretless - невероятна машина е, казвам ви За сега е само за временно ползване, но се надявам да е по-дълго http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe...s/70_TRB_1005F/ Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Вчера се сдобих с една Yamaha TRB 5 fretless - невероятна машина е, казвам ви За сега е само за временно ползване, но се надявам да е по-дълго http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe...s/70_TRB_1005F/ Ах, че красиво басче.... Цитирай
Martinez Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Май ще се наложи малко да смъквам струните, а за съжаление това става с шестограм... Цитирай
cecko_affection Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 .....е те тва е мойта нова брадва... доживях и аз накрая да се похваля в тоя форум с нещо по-свястно ...китарката си я бива-5 струни+активна електроника,а и на външен вид направо цепи(нали си е брадва) Цитирай
npace Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 ахах и аз да се похваля - велика машина Орфендер за 50 лева трета употреба и се наемам да я поправям и да си свиря Цитирай
Лелдорин Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 ахах и аз да се похваля - велика машина Орфендер за 50 лева трета употреба и се наемам да я поправям и да си свиря и след като си я стегнеш,ми даваш кубето ти за китара :green: Цитирай
Steff Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 И аз пак да се захваля Вчера си взех колона за бас, 2х10', марка Genz Benz, Enclosure series. Звучи смазващо Остава ми само лампов усилвател... Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Честито! След лампурника ти пожелавам и още един свестен бокс и си в джаза Ха сега аз да се похваля: Имам си нова балалайка - фретлес: Адаптери Бартолини, струнник (макар и 6 струнен ) Hipshot, струни Thomastik Infeld Jazz Flats, изработка Пламен Иванов. Акустично звучи екстра, още няколко дни и ще разбера как е и в апаратура Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Якооооооооооо... Честито и със здраве да го ползваш по предназначение! Цитирай
bassmaniac Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 хеи , разбоиник , 4естито........ако има как да постнеш някои семпал .......да го 4уем................. Цитирай
Recommended Posts