Nikifena Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 ^ да ти е честит!!! и с кеф да си въртиш вскичките му врътки. Как е като звук спрямо ампега ти? Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Не е басистка, но е фукня! От вчера с жена ми се сдобихме с ето този сладур благодарение на съфорумника CyberGene, който прояви голямо търпение и много ни зарадва! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Честито и на моя бас : Новите играчки са Behringer BDI21 + Behringer Bass Equalizer BEQ700 Остана и да се прибера в Сряда и да ги пробвам Цитирай
RonCarter Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Айде честито! Със здраве да си ги ползваш! Онзи ден се сдобихме с това. Не е кой знае какво, но за репетиции става. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Много ще се радвам да кажеш мнение за този пулт като го изтествате повечко! След време ще ми се наложи и аз да се огледам за подобен елемент в домашното ми студио и мнението ти ще ми е доста от полза Цитирай
AorA_Bass Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Айде и аз да се похваля..вече съм притежател на ето този звяр....http://www.eden-electronics.com/Nemesis/indiv/nc210.asp Специални благодарности на разбойника(Явор).... Цитирай
vhcs Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 @Aora_bass е на тоя Eden с кеф да му спракаш шушините от жици !!! @unnamed ESP-to си е мания !!! ... къФ модел? Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Честито, Никсън! Много ефекти да направиш и нито един от тях да не поправяш! Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 За да се инспирирам да свиря по-добре на басче, днес си купих това: Цитирай
pacodonati Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Айде и аз да се изфука с новото ми басо....ето го звяра, само дето моя е червен вариант http://www.propero.hr/images/muzickiinstr/yamaha/bbn5ii.jpg Цитирай
vurbito Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Аз пък преди малко си преварих струните Стаг - все още не ми се дават пари за нови А и съм с нов адаптер- Пакмен къстъм мейд вчера си зех ESP бас модел точен сега не се сещам...после ще го проверя ако ви интересува скоро зимам хубав амп Цитирай
vhcs Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 Ampeg SVT-3 Pro си взех ... малко скъпичко но саунда е размазващ. Сега остава да сбера пари за един як бокс (май пак ампег или друг ама с Celestion ще бъде) като го снимам ще метна малко снимки ... до седмица/две ще гледам и един семпъл да кача във форума Цитирай
Recommended Posts