kukuman Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Супер покупка онзи ден разгръщах каталога на фендър и ми се спря погледа на тва с мисълта че е бая яко да ти е честит Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Днес се сдобих ей с това: SWR "WorkingPro" 700 - 700 вата BassHead. :green: И едно таквоз: BOSS TU 2 Chromatic Tuner. От доста време се оглеждах за някакъв по-як тунер,а факта,че това освен тунер е и общо захранване на до 7 броя общо педал-ефекта на BOSS,тип "камионче",ме накара да си го взема - сега мога спокойно да си навържа всичките "играчки" без да се оплитам в кабели и трафове. Тези дни ще кача и реални актуални снимки - тези са от съответните сайтове. Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 :green: А честито уаааа! Луд си! (Казах ли, че си психопат?) Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 лудите... те да са живи !!! честито и от мен ! Цитирай
circles Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 честито дяволе! мноу здраво!! Цитирай
docc Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Хеее! Браво! Хубава машина! П.С. Абе,лека-полека - ще стане работата! Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 30, 2006 Отговорено Септември 30, 2006 Хехеееееее ще ти видя аз довечера доволната физиономия... Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) Честито, Mephistofel!!! Само така! :guitar: Я и аз да се разпиша тук. От два дни съм собственик на Aphex Punch Factory - оптичен компресор. Тру байпас, ала-бала http://harmony-central.com/Punch-Factory.html Редактирано Октомври 2, 2006 от разбойник Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Boss Ge-7b да ми е честито Цитирай
Rastabreeder Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Днес си купих ето това уредче... Много е странно, но има страхотен ефект на пръсти и ръце. Води се жироскоп. Прави до 16 000 оборота в минута, ако се потруди човек Натежава страхотно при движение на ротора и стяга китка, пръсти, предмишница, бицепс, рамо и гръдна мускулатура. Аз не вярвах много, но... сега съм с мускулна треска... Предполагам повечето от вас ще погледнат както и аз погледнах, но мисля, че си заслужи 60-те лева от къде го взе тоя сладур искам и аз Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 ^ Продават ги в няколко магазина онлайн, например този: http://www.dar.bg/product_info.php?products_id=1645 На мен екипа ми ме зарадва с едно такова преди няколко месеца. Яко е Цитирай
Geo Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Май попривърших с подбора на машините за рак-системата си. С вещата помощ на docc успях и да ги навържа правилно.Благодаря му публично. http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...iles/proba1.mp3 Това е една от пробите.Приемам всякакви забележки. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 ^ Звучи много добре, но нещо левият канал е осезателно по-силен от десният? Ще споделиш ли какво представлява апаратурата и как е свързана? Цитирай
Recommended Posts