Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Напиши едно ревю след като го поразучиш ампа ПЛС, че от едно известно време се колебая какво да си взема Ампег или Уаруик, а съм пробвал само Ампег до сега и ми е интересно какви ще са ти впечатленията.

Отговорено

Благодаря!

И аз много го мислех, дали Уоруик или Ампег SVT3PRO, но след огоромно преглеждане на всякаква информация и сравнения, установих че това ще ми пасне повче, а и се забелязва някаква тенденция на басисти да преминават от Ампег изцяло на Уоруик (Райън от Мъдвейн примерно...). Наистина още е рано да му давам оценки, но определено първоначалното впечатление е отлично! И наистина "growls!".

Отговорено

Как е в ниските честоти при Ампега има едно Бумтене което малко ме притеснява и се чудя как са нещата при Уаруика(до колкото знам и Раян от Мъдвейн заради това е минал на Уаруик от Ампег), ще ми е интересно все пак да ти прочета мнението след като посвириш известно време и го разучиш. Най-добре ще е да се пробват и двете ама като никои магазин не внася Уаруик става сложничко.

Аре поздрави и приятен тормоз на звяра :offtopic-001:

Отговорено

Ето ги и малките "убийци" на големите "сандъци" и усилватели.Май вече ще забравя за болките в кръста :greenball: .

Euphonic Audio iAMP Pro ,само 4 килограма и само 1200 вата на 4 ома.

Bergantino AE 210 ,само 18 килограма и 400 вата на 8 ома,като след време ще го последва още един такъв.

Ето и малко повече информация:

EA iAMP Pro

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=504943

http://www.eaamps.com/index.php?p=pro&m=products

Bergantino

http://www.talkbass.com/forum/showthread.p...ight=Bergantino

http://www.bergantino.com/

152915971914181033621264785972Mt7o6UOkhEwckpbUQqCE.JPG

154706979216394294621264786010wXkZGHjWJvUSQpUZW7YQ.JPG

2772048224831789101264786032evAvv4b7LNB3ul2SZ52m.JPG

15575453976193524391264786052rmIIHrpUE58eb41VCOsM.JPG

5614889718642028581264786062TgLtnhQmX10PsfcG2Qb4.JPG

Отговорено
Аа, страшно, тия говорители имаш ли представа какви са? :Р

Не знам какви говорители използва Джим Бергантино,но до сега не съм чувал така да звучи кабинет с 2x10" говорители :wacko: .Днес го сравнявах с Avatar 2x10",Ampeg SVT 410 HLF,с още един Ampeg 4x10" ,600 вата от Pro серията(не му знам модела),освен с новият усилвател още с Ampeg SVT 3 PRO,SVT 5 PRO,и много съм впечатлен!!!Адски конкретни/не размазани ниски(според мен в домашни условия не отстъпва на 4x10"),изключително балансирани среди и високи,звукът е не-"оцветен"(чуваш си истинският звук на инструмента),много "пънчи" звук,и понася без никави проблеми ватаж,без да премодулира(според мен) по-голям от написаният.

Другата седмица ще го пробвам как ще се представи в "бойни" условия :) .

Отговорено

Еха, значи за това си говорехме онзи ден... :cheers2:

Яко, яко, със здраве да си ги ползваш!!! Трябва да се съберем някой ден, да тестваме играчки. :D

Отговорено

Най-накрая доиде и моят ред да се похваля. След дълги размишления и спамене из форума, взех ето това.

Цък Ibanez GSR-205 ,

Цък и Behringer BXL450 :greenangel: . Барабар с коланче тунер и калъф :) .

Отговорено

Честито chobbi, чакаме още мнения за системата :)

Тия Бергандино погледнати отзад ми приличат много на Trace Eliot :)

И аз имам голямото желание да ги чуя в действие :pray: