ear-ache Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Да се разпиша и аз с една нова придобивка. След дълго мъдрене и напъни стигнах до това: Warwick Xtreme 5.1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Честито, със здраве да си я разтриваш! Цитирай
Coprophagus Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Напиши едно ревю след като го поразучиш ампа ПЛС, че от едно известно време се колебая какво да си взема Ампег или Уаруик, а съм пробвал само Ампег до сега и ми е интересно какви ще са ти впечатленията. Цитирай
ear-ache Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Благодаря! И аз много го мислех, дали Уоруик или Ампег SVT3PRO, но след огоромно преглеждане на всякаква информация и сравнения, установих че това ще ми пасне повче, а и се забелязва някаква тенденция на басисти да преминават от Ампег изцяло на Уоруик (Райън от Мъдвейн примерно...). Наистина още е рано да му давам оценки, но определено първоначалното впечатление е отлично! И наистина "growls!". Цитирай
Coprophagus Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Как е в ниските честоти при Ампега има едно Бумтене което малко ме притеснява и се чудя как са нещата при Уаруика(до колкото знам и Раян от Мъдвейн заради това е минал на Уаруик от Ампег), ще ми е интересно все пак да ти прочета мнението след като посвириш известно време и го разучиш. Най-добре ще е да се пробват и двете ама като никои магазин не внася Уаруик става сложничко. Аре поздрави и приятен тормоз на звяра Цитирай
chobbi Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ето ги и малките "убийци" на големите "сандъци" и усилватели.Май вече ще забравя за болките в кръста . Euphonic Audio iAMP Pro ,само 4 килограма и само 1200 вата на 4 ома. Bergantino AE 210 ,само 18 килограма и 400 вата на 8 ома,като след време ще го последва още един такъв. Ето и малко повече информация: EA iAMP Pro http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=504943 http://www.eaamps.com/index.php?p=pro&m=products Bergantino http://www.talkbass.com/forum/showthread.p...ight=Bergantino http://www.bergantino.com/ Цитирай
assoass Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 AAAAAAAAAAAA, ето това си заслужава!!!!!!! Нямам думи, честито! Нещо истинско... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Ето ги и малките "убийци" на големите "сандъци" и усилватели. мдаааа... тва трябва да се пробва! Цитирай
kolega Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Аа, страшно, тия говорители имаш ли представа какви са? :Р Цитирай
chobbi Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Аа, страшно, тия говорители имаш ли представа какви са? :Р Не знам какви говорители използва Джим Бергантино,но до сега не съм чувал така да звучи кабинет с 2x10" говорители .Днес го сравнявах с Avatar 2x10",Ampeg SVT 410 HLF,с още един Ampeg 4x10" ,600 вата от Pro серията(не му знам модела),освен с новият усилвател още с Ampeg SVT 3 PRO,SVT 5 PRO,и много съм впечатлен!!!Адски конкретни/не размазани ниски(според мен в домашни условия не отстъпва на 4x10"),изключително балансирани среди и високи,звукът е не-"оцветен"(чуваш си истинският звук на инструмента),много "пънчи" звук,и понася без никави проблеми ватаж,без да премодулира(според мен) по-голям от написаният. Другата седмица ще го пробвам как ще се представи в "бойни" условия . Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 30, 2010 Отговорено Януари 30, 2010 Еха, значи за това си говорехме онзи ден... Яко, яко, със здраве да си ги ползваш!!! Трябва да се съберем някой ден, да тестваме играчки. Цитирай
Fieldy94 Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Най-накрая доиде и моят ред да се похваля. След дълги размишления и спамене из форума, взех ето това. Цък Ibanez GSR-205 , Цък и Behringer BXL450 . Барабар с коланче тунер и калъф . Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Честито chobbi, чакаме още мнения за системата Тия Бергандино погледнати отзад ми приличат много на Trace Eliot И аз имам голямото желание да ги чуя в действие Цитирай
Recommended Posts