ludmata Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Нещо от сърце: Groove Tubes Studio Bass Preamp - с фендера сваля плочки, пломби и вскякви недобре залепени неща... След разпродажбата ще се похваля s *x10 зависи докъде стигнат парите Цитирай
Steff Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Хайде със здраве да си го ползваш и да се влюбиш в него както аз - в ампега Аз ще се фукам с моторетката (Yamaha-та) като я преправя. Цитирай
ludmata Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Пак се хваля със последните придобивки: снимка Стъпало Самик и хоум меид бокс 2х10. Ми с нашия барабанчия е достатъчно. Почвам да събирам за 4х10 тея говорители са върха! Цитирай
inqubus Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 След дълго събиране, нашият басист най-сетне миряса(засега)! Ето какво се получи в крайна сметка(сори за снимката, от телефон е): Цитирай
istinata Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Ibanez SR 506 както казва 1 негър в ютуб за същия бас " IT'S A MONSTER " Цитирай
разбойник Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 inqubus, честито на басиста ви. Боксовете са убийствени, пожелавам му да добави и усилвател на Меса - изведнъж може да се окаже, че ефектите на снимката са излишни Аз се записвам в рубриката с Gallien Krueger 700RB II, което означава че колегата ни temerut има да се фука с Gallien Krueger 400RB IV . 400RB беше вярна машина, но в името на мераците ми за би ампинг бе безмилостно продадена и заменена с новия модел. Цитирай
temerut Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 А честито Дане съм по назад Gallien Krueger 400RB IV от Разбойников дай боже всеки му по няколко Цитирай
Nikifena Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Честито бе момци. Разбойник, ти пак на гален крюгер се доверяваш Айде на другия съвместен концерт да го чуем тоя крюгер как звучи Цитирай
разбойник Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Абе прехвърляме си тук 5-6 човека едно бас оборудване До следващото съвместно свирене с Екстазия тъкмо ще съм му посвикнал, че се държи по различен начин, животното. Дано и ти се "изфукаш" скоро Цитирай
Steff Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Айде и последната придобивка - Yamaha RBX375, която в последствие стана Lined Fretless Да ми е честит! Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Последния мо досег с Ямаха бас ме накара да преосмисля Уошбърна ми много сериозно. Ти как ми наби поредния пирон в мераците да сменя баса след време. Много красиво басче, Стеф, со здраве да басиш на него! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Абе прехвърляме си тук 5-6 човека едно бас оборудване До следващото съвместно свирене с Екстазия тъкмо ще съм му посвикнал, че се държи по различен начин, животното. Дано и ти се "изфукаш" скоро Надявам се при следващото свирене с НЕМО да се изфукам с едно пиви марк3 усилвателче. Общо взето това е най-приличния звук, който съм вадил с усилвател в комбинация с колоната ми. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Честито и от мен на всички за придобивките! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Дойде и моето време... Peavey Mark3 да ми е честито! Трябва да дойде от Германия след около 2 седмици... От всичките усилватели дето съм пробвал за бас с мойта колона, този ми изкефи най-много. Олд скуул и има готин дистър за свирене ала моторхед Недостатък му е сравнително малката мощност, килограмите и големите размери, но за свирене в клуб е предостатъчно - левела на 3 часа и пада мазилка Цитирай
Recommended Posts