Demiurg Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 ^ Браво за Голиата !!!! Дзвер ! Цитирай
Bay Emo Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 Честито! Аз ползвам "другата половинка на комплекта" - варианта 4х10 и съм доволен. Чух за колони от тази серия, на които са се разлепили говорителите, но аз нямам подобен проблем. Единственото подобрение, което мисля да направя е да сложа стабилни колелца. С кеф да си я изтезаваш Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 21, 2008 Отговорено Октомври 21, 2008 Ай да са ми честити,жи(ла)ви и здрави и поне 50 квадрата теракот да изкъртят Цитирай
kolega Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 баси... ти няма за какво да живеш повече, според мен... не е интересно така... Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 Тшш как няма бре,тряа се свири на тея прасета Цитирай
bulby Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 320 вата до кревата Разбойник имаш бири от мен! Цитирай
KAE Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 Тоя път - кабелче KLOTZ: Благодарение на Разбойника! Цитирай
walkabout Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=46501 Безкрайно благодарен на колегата за подаръка. Обещах го че ще го изкъртя от свирене и отивам ))) Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 ^моля моля ... с кеф да го кратиш ииии аз да се изфукам - 6U рак от Smart Cases - скоро ще има снимки та дори се замислям дори и дали да не драсна едно ревю защото има какво да се каже по темата и предполагам ще е интересно за колегите хайдиии .. и да го напълня скоро рака .. ехехех 1U тунер на Корг е плануван и 1U за wireless 1U за лампа/контактри .... и съм ready for metal ... то не че винаги не съм деее Цитирай
cecob Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 Ай да са ми честити,жи(ла)ви и здрави и поне 50 квадрата теракот да изкъртят Евала на холдинга, евала на ампега! Удобно ли е да попитам колкто ти излезе тази адска машина? И от къде? Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 http://www.bozovmusic.com/catalog/index.php На сайта на Ampeg е посочен като официален дистрибутор,не знам от къде ги доставя,но са на малко под европейската цена. Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Ай да са ми честити,жи(ла)ви и здрави и поне 50 квадрата теракот да изкъртят ...палавник... .... Цитирай
bulby Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Втора част на съботната ми шопинг терапия Първата ми 5-струнка. Като за 560лв обажда перфектно този бас. Изпробвах в Динакорд-а разни Hohner, Yamaha и ESP на цени м/у 800 и 1500лв, но този ми най-добре ми заспа в ръцете, а има и интересен, леко ръмжащ тон. Отсега съм му замислил ъгпрейд с Bartolini EQ & pick-ups Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 ^Честито и моля пусни някой семпъл, много съм заинтригуван (търся си бас). Цитирай
Recommended Posts