kmfb Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Аз ей сега седнах да лъскам, свалям и сменям струни с ето тези, чисто новички: Бах, никъде не може да се намерят по-дебели от 130 (за 5-та). Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 edgecrusher, честито !! дай някакви характеристики на момчето Изглежда много гот ! На 12ти тоя месец ще ни е първия концерт, ще пробвам да го филмирам. Иначе на записите аз съм свирил баса. Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 ^ "Глоба" съм ги гледал, бумтят си добре. Некъф пънк беше май. А басистката защо я отебахте? Или то тва е за друг проджект... Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 ^ "Глоба" съм ги гледал, бумтят си добре. Некъф пънк беше май.А басистката защо я отебахте? Или то тва е за друг проджект... Тва е Дей 40, друга бира е да. А Глоба в момента са по-близо до алтернатив/уейв отколкото до пънк. Гого е от най-ранния лайн-ъп на групата и е повече метъл фен, отколкото пънк. Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 Сдобих се с AKG C4500b и едно малко таскамче FireOne Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 Нов колан за баса, широк кожен е, невероятно удобен и егати направо ми залепна на рамото метроном с тунер хроматичен струни за баса Цитирай
mexico Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Здравейте, днес ми дойде куфара (flight case) от Thomann след 6 седмици чакане. Много му се кефя. По-готин е от колкото може да очaква човек като види картинката. Ето как изглежда отгоре Една снимка прав... Ключалките ми са уникални, сега вече разбирам какво значи chrome plated butterfly latches Дръжката е много здрава и удобна Вътре е черно кадифе, с две кутийки за джунджурии Перфектно пасва Jazz Bass и Standart Jazz Bass V ПС: Баса се продава все още Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 честит да ти е куфара !! съвсем информативно, колко тежи тоя куфар, и колко лева излезна ? Цитирай
mexico Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 честит да ти е куфара !! съвсем информативно, колко тежи тоя куфар, и колко лева излезна ? 11 кг. е куфара. Колко ми е струвал?... Ами 79 Еур е в Томан, но имах и още почти 60 Еур за транспортни и банкови разходи. Но допълнителните разходи могат да бъдат разпределени и по остналите неща, които си накупих с куфара - струни и други екстри... Абе значи някъде към 200 лв. ми се върза куфарчето. Поздрави Цитирай
Steff Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 За цената - нормално, аз като си купувах Мюзикмена, 200лв от цената беше куфара - SKB. Иначе моя е по-лек, но твоя е по-твърд и устойчив на натиск. Ха честито! Цитирай
chobbi Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Честито!Аз имам абсолютно същият,но за Мюзикмен Бонго не става.Малко е по-къс.За съжаление трябваше да си купя оригинален кейс за Мюзикмен(моят се подпали преди време),който струва 200 евро Цитирай
TheNephilim Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 http://www.fender.com/products//search.php?partno=2315600010 от днес си имам това Цитирай
Abbath Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Ти май Фендер фен стана ЧЕСТИТО!Ше го пробвам,да знайш,отдавна искам да пробвам точно тая 15-ка Да черпиш ей Цитирай
TheNephilim Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 (Редактирано) Ти май Фендер фен стана ЧЕСТИТО!Ше го пробвам,да знайш,отдавна искам да пробвам точно тая 15-ка Да черпиш ей Abbath, а ти що не доидеш на гости? Приеми го като специална покана! Позрави! Редактирано Март 10, 2008 от TheNephilim Цитирай
Recommended Posts