Geo Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31936 Тук е.Снимките са LAKLAND 1,2,3,4 и 5 Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Друго си е то ... чистото месо е как е , баса е медец нали... жаз бас > ол Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Чакам аз Дядо Коледа да ми донесе нещо за музициране... и хоп... донесе ми Ей тази песнопейка получих послучай празниците.... На автоматично пеене мята нотите по 17 за 1,9 секунди Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Ако това се отнася за мен питам... Защо така Хаха, как кълнат Точно един колега ме пита да не се женя като разбра, че е от бащата на приятелката ми Още не, но е в процес на обмисляне. Цитирай
vlex Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 На мен чакал-а ми се стори прекалено голям - не става за ежедневно носене :/ Ма беретата не е замисляна за ежедневно носене принципно де, та затва се задоволих с реплика на IMI Jericho 941 - твърде сносно парче и то ги мята здраво(май малко по-бавно пък и му стига пълнителя само за 16-тини - не че е проблем, де аз и без тва не се кефя на вай - ще си свиря акордчета в стила на AC/DC ) А честита да ти е новата свирачка Цитирай
Радослав Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 (Редактирано) Yo-Yo Ma Брей, научих се, най-накрая, как се пускат линкове..... Редактирано Януари 4, 2008 от Радослав Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Еееееей, много е симпатичен! Дай семпли когато можеш, че и аз скоро мисля да се обзаведа Цитирай
vhcs Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 на автоматично пеене мята нотите по 17 за 1,9 секунди ... аз от кога разправям да не ядосвате модовете на форума и да не се правите на интересни, че може да стане лошо :) Цитирай
snatch Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Най-накрая след дълги съветвания и чудене преди около седмица си взех това.Първото ми (лично мое) басче е и се надявам да ми служи вярно дълги години. Цитирай
rudibass Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Днеска се сдобих е с това така да се каже ...един вид.. Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Страшно много ме кефи тая yamaha , ноо съм фен на жаз баса и за туй не си зех такава , иначе има добри оферти , ма е мноу як ! Честито . С пултове не се занимавам , но пак - Честито ! Аз бих си зел едно с възможно най-малко канали - за басчето , кат се ръгвам някъде , да си прая настройки ... Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 На автоматично пеене мята нотите по 17 за 1,9 секунди ама на триоли или в прав такт ? като гледам 17.. сигурно е в 17/8 такт. Така като народна музика ще дойде а ? Радославе, честита ти фретлес кухарка !!! светни колко струва това чудо отдавна съм мераклия за нещо подобно. Цитирай
kolega Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Още не, но е в процес на обмисляне. Кое Цитирай
Recommended Posts