Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 1.7k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Чакам аз Дядо Коледа да ми донесе нещо за музициране... и хоп... донесе ми ;) Ей тази песнопейка получих послучай празниците.... :) На автоматично пеене мята нотите по 17 за 1,9 секунди :)

jackal_dual.gif

Отговорено

Ако това се отнася за мен питам... Защо така :surprise: Хаха, как кълнат :surprise: Точно един колега ме пита да не се женя като разбра, че е от бащата на приятелката ми :surprise: Още не, но е в процес на обмисляне.

Отговорено

На мен чакал-а ми се стори прекалено голям - не става за ежедневно носене :/ Ма беретата не е замисляна за ежедневно носене принципно де, та затва се задоволих с реплика на IMI Jericho 941 - твърде сносно парче и то ги мята здраво(май малко по-бавно пък и му стига пълнителя само за 16-тини - не че е проблем, де аз и без тва не се кефя на вай - ще си свиря акордчета в стила на AC/DC :) )

А честита да ти е новата свирачка :)

Отговорено
на автоматично пеене мята нотите по 17 за 1,9 секунди

... аз от кога разправям да не ядосвате модовете на форума и да не се правите на интересни, че може да стане лошо :) :) :)

Отговорено

Най-накрая след дълги съветвания и чудене преди около седмица си взех това.Първото ми (лично мое) басче е и се надявам да ми служи вярно дълги години.

YAMAHA%20RBX374.jpg

Отговорено

Страшно много ме кефи тая yamaha , ноо съм фен на жаз баса и за туй не си зех такава , иначе има добри оферти , ма е мноу як ! Честито . С пултове не се занимавам , но пак - Честито ! Аз бих си зел едно с възможно най-малко канали - за басчето , кат се ръгвам някъде , да си прая настройки ... :greenball:

Отговорено
На автоматично пеене мята нотите по 17 за 1,9 секунди :)

ама на триоли или в прав такт ?

като гледам 17.. сигурно е в 17/8 такт. Така като народна музика ще дойде а ? :greenball:

Радославе, честита ти фретлес кухарка !!!

светни колко струва това чудо

отдавна съм мераклия за нещо подобно.