Fortissimo Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Аз имам два служевни европаура 1500 на Берингер и съм супер доволен, чак не вярвам че са на Берингер. Цитирай
kmfb Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Сега вече е и моят ред. От известно време съм горд притежател на туй чудо: Hartke VXL Bass Attack Но вече в наличност е и допълнението от другия край на кабела: Yamaha RBX 375 BL Да ми е честито Сега само да видя как да се оправя с толкова много струни и строеве, че изведнъж ми дойде множко Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Айде и аз да се изфукам ся Вчера ми пристигна това: Да ми е честито Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Айде и аз да се изфукам ся Вчера ми пристигна това: Да ми е честито Честито , това си мечта на всееки басист - да има камиончета като китариста Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 хаха мерси, разбира се ,че е мечта Цитирай
KAE Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Днешната придобивка: Да има ей така, за репетиции, а и повече да не муфтим колегите Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Ето какво си имам и аз вече и даже е сефтосано на сцена (от мен де, че и преди това е ползван на сцена ) : Вече и аз съм в гилдията на 5 струнните животни! Басът е активен, в смисъл - с активна електроника, 35" мензура и звучи доста доста добре... Иначе това светещото, което се вижда, на нормална светлина е червена лепенка от светлоотражателен материал. Не знам какво повече да кажа. А да, марка Cherie е, някаква световнонеизвестна, поне за мен. Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Кала, честит ти тунер А това Чери изглежда много интересно! Как звучи, можеш ли да метнеш семпли в раздела за такива? Ако звучи авангардно каквато му е и визията, ще се израдвам доста! Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 ^^Sikk Scheeet! Честито, колега! Много плъхове и публика да избиеш с ниските на тоя бас! Цитирай
kolega Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Аааа, и със средите!! А иначе, баса изглежда нечовешки готин. Чувал бях за подобни такива светещи, но мислех че изглежда глупаво А то не било така - честито! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 (Редактирано) О да, и със среди! Но иначе тая пета струна направо ми докарва душевен оргазъм. А и чудното е, че е мекичък като китарка, много лесно се свири на него. Иначе, да, и аз си мислих, че не е нищо особено, даже мислих да я махам tази лепенка (защото на нормална дневна светлина си е просто нормално изглеждаща червена лепенка... Все пак пак го прави по-красив, но сега чак аз се дивя на резултата от снимането със светкавица A за семплите ще се постарая в най-скоро време Редактирано Октомври 25, 2007 от SomeoneElse Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 (Редактирано) Ето и обещаният sample: Цък! - директно в саунд картата. През съответната бас апаратура звучи много по-добре и е много...как да кажа...чувствителен Редактирано Октомври 26, 2007 от SomeoneElse Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Shure Beta 52 .... само дето бокса ми още го чакам ама тия дни и той трябва да пристигне Цитирай
basis4eto Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 aaaaaaaa светещия бас мачка! Цитирай
Recommended Posts