Nikifena Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 ей тука ги държа ц ц ц .... Тези мебели продавате ли ги ? :) Цитирай
vhcs Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 TC Electronic G-Major - преди час пристигна. мания кутийка - до сега си играх с Whammy-то и Pitch Shifter-а, компресора също е много як ама дилейа и хоруса ме отнесоха направо в небесата - няма грам промяна на оригиналния тон а само се добавя ефекта към тях. Другото яко е че като си пуснал ефект (дилейа примерно) и свириш, сменяш на друга бленда където го няма тоя ефект (дилей казахме) и ефекта не го реже както правят всички други кутийи а го става да се изсвири до край. мания животно ... и направо ме е страх да го чуя как ще звучи с китара, че ако ми хареса повече може да не излезе от сенд/ретърна на китарния амп и само ще гледам/слушам завистливо от страни На всеки който търси мулти процесор му препоръчвам да го чуе тва чудо. По принцип е китарен ефект ама се справя и с бас без никви проблеми и качеството на ефектите просто кълца зелки. Поздрави Алекс Цитирай
assoass Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 (Редактирано) Ами нека ми е честит и дългоочакваният SB7! и едни зверски кецки Редактирано Октомври 8, 2007 от assoass Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Честито за бас-синта . Да питам , тъй като и аз си мисля за такава играчка - колко пари и откъде ? Цитирай
assoass Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Честито за бас-синта . Да питам , тъй като и аз си мисля за такава играчка - колко пари и откъде ? USA, SF $69-зверско число Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Честито,Илийка,да си ги ползваш със здраве! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 И да си скъсаш маратонките с кеф Честито !! сигурно щом е 69 долара трябва да вади добре 45 хармоник Цитирай
assoass Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 И да си скъсаш маратонките с кеф Честито !! сигурно щом е 69 долара трябва да вади добре 45 хармоник мерси! вади го добре, дори малко изпъква..... Цитирай
ckeuta Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 Честито,честито да го ползваш с здраве =] Цитирай
kolega Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 А, най-после: Благодарности на VLADOi от форума Цитирай
shattered Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 На скоро ми сбъднаха мечтата да си свиря началото на Around The World на Red Hot както си трябва - с туй - http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/p...2f39dc234f7.jpg. Намазах и перце,ама доста тънко и неудобно,пък и не вярвам да го ползвам много... А иначе баса е DeArmond http://www.epinions.com/inst-Electric_Basses-Pilot_Bass Цитирай
assoass Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Нова придобивка - иначе казано - колоните от Фенса да са ни честити на нас с бандата Евала! Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 ^а честито ... с някой имаме много близки вкусове и аз съм метнал на тоя модел едно око ама ще ме почакат малко че първо други джунджории са ми в листата за покупки Цитирай
assoass Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 ^а честито ... с някой имаме много близки вкусове и аз съм метнал на тоя модел едно око ама ще ме почакат малко че първо други джунджории са ми в листата за покупки Алекс, мерси, а аз помня, че съм ти обещал семпли с ББЕ максимайзъра, ама още не е в нас... скоро....само той остана. И предварително, ако нещо не се обърка - CROWN 402..... Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 ооо ще ти бъда страхотно благодарен .. само че ме интересува еднакво както за китара така и за бас. Отнисни крайното ступало - метни едно око и на Behringer Europower 2500 (даааа, знам какво мислят повечето за тая марка). Наистина е добро и работи много стаболно. Имам едно такова от повече от година и вдига бая шум. Е, Crown си е Crown дееее, това ясно, ама и транзисторите са си транзситори :-) Цитирай
Recommended Posts