H.R. Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Я моята любима тема Ами аз свиря точно с DF-7. наистина има доста корекции - особено за средните честоти - там са 2 потенциометъра. От всичките 7 симулации (Ibanez TS-9, Boss - DS1,EH Big Muff , Digitech Metal Master ,DOD, Pro Co Rat , Boss Metal Zone ) аз ползвам тази на BOSS Metal Zone. Като си го купувах пробвах три педала - същинските Digitech Metal Master и Boss Metal Zone и DF7 Бяхме с другия китарист и пичове ...и на двамата повече ни хареса DF7 симулацията отколкото оригинала Metal Zone! Даже беше със 30-35 лева по-евтина от оригинала. Незнам защо се получи така - дали заради амп. симулациите или достатъчно многото корекции....просто предпочетох DF7. Сега добавих и Digiverb към DF-7 и съм много доволен. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 Ако имаш възможност да ги чуеш ще е най-добре . Цитирай
джани Отговорено Септември 19, 2009 Отговорено Септември 19, 2009 (Редактирано) тук може да се чуе добре - http://www.digitech.com/products/Pedals/DF7.php http://www.digitech.com/products/Hardwire/...eDistortion.php Чудесно демо, няма да ноже да се пробва толкова подробно лично.. При това с Dry (off) и Wet (on) Редактирано Септември 19, 2009 от джани Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Септември 21, 2009 Автор Отговорено Септември 21, 2009 Digitech vs. BOSS - епилог. Въпросът приключи, когато чух Digitech HardWire TL 2 Metal Distortion. Той е победителят, отдавна не бях чувал толкова сочен и здрав аналогов звук - кеф ти метъл, кеф ти рок, дори и блус. Допълнителните потенциометри са направо върхът, регулираш си звука и в дълбочина, и ако търсиш нещо свое, този педал е по-добрият избор от Distortion Factory. Реверанси към DS 1, но TL 2 и въобще цялата HardWire серия са много добри. Мейд ин Ю Ес Ей Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 ^A за блуграс става ли, като е мейд ин Ю ес ей? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Поздравления! Направил си най-правилното в случая - secret option #3!!! Цитирай
джани Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 За съжаление малка част са Made in USA (то си пише).. Останалото вече са го прихванали китайците. Цитирай
Wandering Spirit Отговорено Септември 21, 2009 Автор Отговорено Септември 21, 2009 ^A за блуграс става ли, като е мейд ин Ю ес ей? За такъв педал си заслужава да се създаде ново течение в блу граса Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 аз имам един въпрос за да не отварям нова тема.... начи имам процесор digitech gnx1, интересува ме, може ли да вържа метъл зоната от нея да си изкарам резачката пък останалите ефекти да си ги използвам от процесора-- и знам също че процесорите на бос имат в тях като ефект метъл зона дали от камиончето ше е по хубав звука отколкото от процесора ако въобще има няква разлика.... та мисълта ми е направо да си купа процесора на бос или първия вариант да си остане мерси много Цитирай
Dball Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Мисля че ще стане ако не или продай процесора и си взимай камиони или продай процесора и педала и си вземи процесор на босс.http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=1001&ParentId=248 този е готин и ефтин http://www.bossus.com/gear/productdetails....mp;ParentId=248 този е по про варианта но за повече пари.Гт-10 във форума върви към 500 600 лв Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 по принцип има ли разлика дали ще изкарам звука на метъл зоната от камиона или от процесора било то и от гт10 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 Digitech HardWire TL 2 Metal Distortion. Той е победителят, отдавна не бях чувал толкова сочен и здрав аналогов звукЩо ли си мислех,че това са дигитални ефекти,както им е и името де,явно съм в грешка.. Цитирай
Dball Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 по принцип има ли разлика дали ще изкарам звука на метъл зоната от камиона или от процесора било то и от гт10 Еми от камион е по добър защото е аналогов а процесора е дигитален но има повече възможности Цитирай
Recommended Posts