yakiya Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Не че нема грешки, но както всички знаем "времето ни притиска" ...изотзадзе. Метъл да се лее. Веско да живее. Ингрид е прокуден. А пък Ефто-чуден. ....кво ми стана...стихове от космоса-а-а-а-аа. Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Як Metal Само и басист намерете, но и така е супер! Цитирай
trolla Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 събрали сте се с Некрофагиста Добре е станал кавъра (само вокалите малко не ми допадат ) - тфа си е мой проблем Цитирай
Crimson Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Aбе, yakiya, банани в ушите ли имаш ? ИСКАМЕ REUNION НА SUFFER H Иначе за клипчето - чук е! Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Да прибавя и другата излагация Death - Lack of comprehension =>> Цитирай
Human_Waste Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Дайте авторскииииии!! Иначе кавърите са супер! Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Ех, че кеф... спомении... и ние едно време бичихме дет. Трябва да изнамеря едно концертче с уартайм. Дет с фретлесче хехе Требе си басист, нема как. Цитирай
Pandemonium Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Ухх, изрудиии. Т'ва парче толкова съм го пънал да излезне и все не става. Бравос! Много добро! Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Много яко ги забивате парчетата. Този седналия може ли да го изправите, за да мислите и за концерти? Цитирай
serengeti Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 (Редактирано) Ех, че кеф...спомении... и ние едно време бичихме дет. Трябва да изнамеря едно концертче с уартайм. Дет с фретлесче хехе Требе си басист, нема как. E то точно тоя албум Individual Thought Patterns e с Steve DiGiorgio машина е на фретлеса просто.Един от любимите ми албуми няма слаба песен.Иначе yakiya няма нужда да го хвалиме просто е голям. Редактирано Септември 12, 2009 от serengeti Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Много яко ги забивате парчетата.Този седналия може ли да го изправите, за да мислите и за концерти? аз съм този смотаняк Просто нямах колан,а иначе за концерти-не знам,още сме съвсем в началото Цитирай
Recommended Posts