Caruso Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Искам да взема машина за около 1000лв. не ме интересува видеото и аудиото. Ще я използвам за аудиоедитинг с външна звукова карта и тук таме интернет. За сега съм се насочил към http://laptop.bg/#/details/ASUS/16/2508 Моля Ви за съвет ако някои използва лаптоп за подобно нещо!!! Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 * Intel® Core™2 Duo Processor T5800 (2MB L2 cache, 2.0GHz, 800MHz FSB),гледай процесора да е такъв-другото се оправя... Цитирай
Monni Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Имай предвид, че асусите в момента са много зле от към драйвери. Имат само за виста, ако искаш хп - друга фирма. В момента най-добре е да си вземеш или тошиба или леново. Успех! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Майка ми има Асус и хич не ме кефи. Като препоръка само МакБуук мога да ти предложа, но знам каква ще е реакцията, така че си го спестявам. Цитирай
Caruso Отговорено Септември 1, 2009 Автор Отговорено Септември 1, 2009 (Редактирано) * Intel® Core™2 Duo Processor T5800 (2MB L2 cache, 2.0GHz, 800MHz FSB),гледай процесора да е такъв-другото се оправя... Имаш предвид да е минимум такъв ли? Какво е предимството ако може да обясниш моля те..... Редактирано Септември 1, 2009 от Caruso Цитирай
Monni Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 (Редактирано) Искам да взема машина за около 1000лв. Като препоръка само МакБуук мога да ти предложа, но знам каква ще е реакцията, така че си го спестявам. Ако изкопае още 2-3к злато може и да си вземе Иначе това е най-добрият вариант. Редактирано Септември 1, 2009 от Monni Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Е баце, що не пита - аз сьм така от 5 години. Аре в скайп Цитирай
Acei Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Искам да взема машина за около 1000лв. не ме интересува видеото и аудиото. Ще я използвам за аудиоедитинг с външна звукова карта и тук таме интернет.За сега съм се насочил към http://laptop.bg/#/details/ASUS/16/2508 Моля Ви за съвет ако някои използва лаптоп за подобно нещо!!! Аз работя с това http://computershopper.com/laptops/reviews...spire-9300-5005 като има малка разлика от посочения модел поставил съм още малко RAM памет и го купих с Windows XP Върши ми прекрасна работа за всичките приложения, като обработката на аудиото е най-малко ресурс заемаща. Иначе в по-горен коментар е споменат Lenovo - мога да кажа, че в службата купуват такива и се държат много добре. И последно всичките компютри ги праваят с едни и същи компоненти. Аз избрах Acer защото открито си пишат, че е Китайски и има сервизна мрежа в България. Когато си купувах машината се бях спрял на един DELL и случайно ми попадна този, с който работя. Двете машини бяха с едни и същи компоненти, само дето DELL-а струваше почти двойно повече. Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Това са ми фаворити за ценовия клас, който си определил, друже: Lenovo Lenovo Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Известни още като "Левуново" Ако изкопае още 2-3к злато може и да си вземе Иначе това е най-добрият вариант. Айде пак глупости... 90% от хората са чули някога нещо от някого относно Мак и цял живот си живеят с тази дезинформация. За примерно 1500 лева може да се намери почти същата машина като тия новите, дето ги предлагате. Да не детайлизирам. Само дето са куци като хардуер и са с Уин. Цитирай
Yves Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Погледни Dell-овете в Стемо. Изкараха нови серии на Студио. Аз си купих от старите и с изключение на един производствен бъг със сензорните бутони мога само суперлативи да изкажа. Като дизайн и възможности/цена е доста добро съотношението. Драйверите обаче са за Виста. Има неофициални за ХП и с малко зор може да се намери пълния комплект, но предполагам за почти всички нови машини е така. Просто лекетата от Майкродик добре се възползват от монопола си Иначе може да разгледаш форумите на Kaldata и Hardware.bg, за да си съставиш общо мнение какво НЕ трябва да си купуваш. В половината теми, започващи с "проблем" след това можеш да намериш HP Цитирай
ipo Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 (Редактирано) Остави джамците , мен ако питаш! В нашата китна държавица от известно време е що годе възможно да се намери на втора ръка- може да се пробваш в в този относително несериозен форум ,но пък от време на време изкача по някоя читава обява , като примерно тази съвсем не е за поценяване и е чисто нова. Редактирано Септември 2, 2009 от ipo Цитирай
Monni Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Айде пак глупости... 90% от хората са чули някога нещо от някого относно Мак и цял живот си живеят с тази дезинформация. За примерно 1500 лева може да се намери почти същата машина като тия новите, дето ги предлагате. Да не детайлизирам. Само дето са куци като хардуер и са с Уин. Пич, не съм чул а съм търсил Мак. В България цените са страшно надути. Ако може да си вкара от някъде ще е по-изгодно. Но ако можеше едва ли щеше да пише тук. Айде със здраве и успех Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 ipo даде добра идея, аз ще помогна и с ТОВА Цитирай
bratmito Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 От както Apple ползват PC платформа на голяма част от интелските лаптопи може да се подкара Mac OS.Аз имам Dell Inspiron 1525 примерно и из интернет има доста примери за това,като проблем може да е само намирането на драйвери за някои Bluetooth и т.н. Лично аз обаче бих взел Мак единствено заради хардуеарното им изпълнение и надеждността в това отношение,особено след като вече има Windows 7,от който до момента съм предоволен. Цитирай
Recommended Posts