cold Отговорено Август 22, 2009 Share Отговорено Август 22, 2009 Изглежда страхотно. Педалиерата е супер практична за лайв. На мен лично соловия канал не ми допадна. Не знам дали е от записа или китарата, но ми звъчи малко тънко и стиснато. Това разбира се е мое мнение без претенции за разбирач Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Август 22, 2009 Share Отговорено Август 22, 2009 Хубав амп Може би трябваше да запишете с по-стандартна китара като Страт примерно,която е добре известна как звучи през различни усилватели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
renegat Отговорено Август 22, 2009 Share Отговорено Август 22, 2009 Браво. Аз чаках с нетърпение новия собственик да го получи и сега виждам, че резултата надминава очакванията! Честито. Харесва ми и дизайна и звука. Утре ще ида да посвиря на него да го тестваме с различни китари Пожелавам такова нещо на всеки китарист! Честито на Valjon и неблагородно му завиждам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 22, 2009 Автор Share Отговорено Август 22, 2009 нещо подобно ?http://www.youtube.com/watch?v=haNHfDOnmzY Според мен може да се постигне този тон - но на Драйв канала. Лийд-а на видеото с Гарланд-а е с 50% гейн и това може би обяснява някои въпроси от по-горе. Освен това, опциите Depth и Presence изобщо не са бутани, а оттам много неща могат да се променят - просто нямахме възможност за толкова детайлно ревю. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Август 22, 2009 Share Отговорено Август 22, 2009 (Редактирано) Наистина не е възможно в рамките на 10 мин да се чуят пълните възможности на ампа, особено при наличието на толкова опции по него. Така като гледам ще е най-добре да дойда и да наема за няколко часа една по-голяма репетиционна или студио в София, защото повечето от нещата, които съм правил са там. Ще се съберат няколко ампа, всеки ще си донесе китарата и ще може да пробва на живо, защото иначе е трудно да се улучат всички вкусове и изисквания. Редактирано Август 22, 2009 от Gregg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Август 22, 2009 Share Отговорено Август 22, 2009 Аз като собственик на подобна машина / по стар модел/ ще кажа че новата е по добра и като визия и като звук Това което е хубаво в случая е ,че Грег прави това което искате да видите и чуете по ваш вкус Ще кача и аз някой ден малко семпли с ралични китари за сравнение Поздравления и успех! сори не съм ги изтрил още два клипа с Илиян- китари Ибанец и Ария и един клип с Престиж тип Лес Пол на метъл канал http://vbox7.com/byuser:rockfirebg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wanted Отговорено Август 24, 2009 Share Отговорено Август 24, 2009 Аааа анали ...и аз искам такова раскош у Назе !!!!Галине ти ме поряза кат кисала крастафица като исках комбо та комбо а ти глава та глава.....те ти сега 40кг кой ша ми ги мъкне ...и то бес кабинета искам и аз комбо та комбо !!!!нищо че си имам и глава глава !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 24, 2009 Автор Share Отговорено Август 24, 2009 може би щеше да е по яко ако звука от комбото е взет с микрофон ..... преполагам че сте ползвали емулираният изход Звука Е взет с микрофон - Shure SM57 - малко off-axis. Файла НЕ е обработван изобщо (освен нормализация до 0 db). Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Август 24, 2009 Share Отговорено Август 24, 2009 Супер е! Трудно се срещат толкова много опции в едно комбо и педалиера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jororock Отговорено Август 24, 2009 Share Отговорено Август 24, 2009 Митак!-Този амп е взаимстван от моя хед и аз така посъветвах собственика да го направи!-Ампа е в Пловдив и можеш да го пробваш когато поискаш. edit: Отговарям на Митко Налбантов де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 24, 2009 Share Отговорено Август 24, 2009 Супер, Жоро! Значи е яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 Малко съм позакаснял с виждането на тази тема, но не мога да се сдържа да не коментирам: Страхотно комбо!Много вариабилност , готин звук и страхотна визия!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 И аз съм позакъснял и комбото е невероятно,с много възможности които в скъпи марки не съм виждал и като звук не отстъпва на тях. Само да питам има ли сайт с цени и така нататък или се произвеждат само по поръчка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 (Редактирано) Убийствен амп! Представям си колко вида звук вади с тоя бустер отпред.. Моят звук е крънч + бустер+ eq. Жалко само че е комбо. На Галин - Покрай всичко друго и за приноса му за намаляване на дупката в търговския баланс на БГ Редактирано Август 28, 2009 от Dylan_101 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vynyl Sky Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Галине, дълбок поклон до земята за това, че не се отказваш и вървиш напред и се развиваш. Евала, приятелю! Имам малко въпроси: > С каквъв трансформатор е това комбо и по принцип амповете ти? > Лийд каналът по каква схема е правен? > Рекорд оут-а със симулация на говорител по Меса Буги ли е или по друга схема? > Графичният еквалайзер честотно от Меса Буги ли е взаимстван, а ако не, откъде? > Размерът на комбото, т.е. кутията за говорителя е на базата на конкретни изчисления, на базата на други марки усилватели или на око? Благодаря ти! Редактирано Септември 18, 2009 от Vynyl Sky Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts