RockoBG Отговорено Септември 23, 2009 Share Отговорено Септември 23, 2009 Гадовеееее!Направили са го само за интелски макове А ние с G5-иците да си ядеме оная работа ли кво? И при мен е същото. Все излизат нови софтуери. Билдват постоянно, а г-тата ги пускат у лево. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2009 Share Отговорено Септември 25, 2009 Вчера с голям кеф установих, че в 9-тката има повече китарен софт, отколкото в Guitar Rig, Amplitube, ReValver взети заедно. Е, не баш, но доста има! Довечера ще се тества, че нямах време снощи... Някой с кракната версия сложи ли софтуерния ъпдейт до 9.0.1, запали ли със същия сериен или иска нов? Как е работата? --- Edit: Ако се вярва на инфото в нета - ник'ви ъпдейти, че ще иска нов сериен и... А засега няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Psycho Отговорено Септември 25, 2009 Share Отговорено Септември 25, 2009 Аз ъпдейтнах и останах с пръст в уста Стария сериен не работи. За сега май още не е кракнат. По-добре да не ъпдействате все още. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Септември 26, 2009 Share Отговорено Септември 26, 2009 Много странно нещо наблюдавах аз днес сутринта - ръгам си iPod-a в компа и малко след това пускам Logic-а, че трябваше нещо да свърша и изведнъж се оказа, че не вади звук, като се плейва. Понеже трябваше да pitch-на едно парче надолу и на превюто на pitch-a свиреше, обаче после на play пак нема звук, а всичко си е вързано и конфогурирано както трябва - все пак вчера си работеше по чудесен начин. Сега като се прибера, ще го чекна пак дали наистина има зависимост от това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Psycho Отговорено Септември 26, 2009 Share Отговорено Септември 26, 2009 Вече има fix за 9.0.1 в залива на пиратите. Пробвах го и работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2009 Share Отговорено Септември 26, 2009 Благодаря, боцнах го и аз. Работи ОК! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Септември 27, 2009 Share Отговорено Септември 27, 2009 чудя се направо как го задавам тоя въпрос...ама ударих голяма греда.......Как мога да експортна МОНО файл??? направих всичко възможно и все са 2 channel демек стерео.Никъде не ме пита дали искам да експортна моно или стерео или SPLIT stereo последните 2 ги има само в bounce. Как мога да експортна (конвертирам може би) стерео файл в МОНО? Как мога да експортна инструмент в МОНО файл... ПОМОООООООООЩЩЩ видях се в чудо!!!!!!!!!!!! Мартин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Септември 28, 2009 Share Отговорено Септември 28, 2009 На Output канала имаш бутонче Bounce, което е дефакто експорт на целия mixdown между локаторите (ако е включена loop функцията) или от началото до последния такт на проекта (края на проекта е празното квадратче дето стои на таймлайна - можеш да го коригираш и от транспорт-бара - цифрата точно под музикалния размер). Като го цъкнеш и излиза диалогов прозорец, откъдето си експортваш каквото ти душа иска, та даже и по няколко формата едновременно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Септември 28, 2009 Share Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) Оф наясно съм с тия неща и всичко което ми трябва си изрибам...Проблемът ми е че трябва да експортна цял проект на тракове някои от които трябва да са МОНО. Ама НЕ 2 моно (ляво и дясно) ами просто трак 4 да стане МОНО!!!Самият трак 4 е моно, а другите 2 са стерео и те трабва да станат МОНО....останалите са си стерео...... И не ще пущинята да ги експортне МОНО и това си е!!!!!!!!!!!Инче всичко друго знам......Почвам да чета хелпа явно!!! Редактирано Септември 28, 2009 от martist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 28, 2009 Share Отговорено Септември 28, 2009 Ще се опитам да помогна по Скайпа. Ако сработи ще пишем тук как става, че да се знае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Септември 28, 2009 Share Отговорено Септември 28, 2009 (Редактирано) ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не може да бъде толкова сложно, странно и уникално ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! може да е хубав DAW ама......... ТА става по следния начин: BOUNCE IN PLACE на стерео инструмента...->на стерео канала цъкам да стане моно-> Export as audio file ( interleaved to SPLIT)->понеже ги прави L i R трия R и ползвам само Л като го импортвам обратно в проекта (или го нося където трябва) БАХТИ ЗЛЕТО!!!!!!!!! 3 дни да не мога аз да направя един моно файл!!! Ще ползвам сонар или кюбейс прес bootcamp май хахаха заеби!!!!!! кажете ми не е ли ТЪПООООООООО!!!!!!!!защо просто не сложат в опциите 1.Stereo interleaved 2. stereo SPLIT 3. MMMOOOONNNNOOOOO!!!!!!!! Fucking bastards are logic creators!!! Редактирано Септември 28, 2009 от martist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 28, 2009 Share Отговорено Септември 28, 2009 Значи тръгна все пак. Страно е доста как се работи с моно/стерео файлове. Вероятно има доста добра логика да е така, както е с много други странни на пръв поглед неща в МакОС. Засега аз лично не мога да вдяна точно, но... ще се ослушваме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 28, 2009 Share Отговорено Септември 28, 2009 Да бе ....трябва не просто да е добра, а да е страхотна логика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Септември 30, 2009 Share Отговорено Септември 30, 2009 Силно се съмнявам, че това е единствения начин. Държа да отбележа, че аз дълго време ненавиждах Logic поради разни ей такива главоблъсканици, докато не го разръчках и открих, че си има всички опции, които ми трябват, но просто не са на тези места, на които са останалите DAWs. Довечера ще разръчкам и ще кажа дали има друг начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Септември 30, 2009 Share Отговорено Септември 30, 2009 Номера става по следния начин: 1. Солира се трака, който ще се експортва като моно и се цъка бутона за моно на output канала (аз не съм солирал трака, защото нямаше смисъл за тоя тест): 2. Натиска се бутончето Bounce на output канала и излиза диалогов прозорец: Както се вижда, падащото меню File Type е неактивно. Това означава, че експортваме моно файл 3. Проверка за всеки случай: Мисля, че съвсем ясно се вижда, че файла е моно Надявам се да съм бил полезен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts